Home Stiri mondene Cătălin Măruță, luat în vizor de o altă vedetă: „Am făcut sesizare la CNA, să se ia măsuri”

Cătălin Măruță, luat în vizor de o altă vedetă: „Am făcut sesizare la CNA, să se ia măsuri”

de Clara
Cătălin Măruță, luat în vizor de o altă vedetă: „Am făcut sesizare la CNA, să se ia măsuri”

Simona Sensual este o altă persoană publică din România care i-a declarat „război” lui Cătălin Măruță. Aceasta susține că prezentatorul a instigat doi invitați să vorbească urât despre ea, doar pentru ca ratingul emisiunii să fie mai mare și este decisă să ia măsuri legale în acest sens.

„Nu mai accept nicio jignire. Prea multe calomnii. Am făcut sesizare la CNA, să se ia măsuri cu Măruță. Acum zece ani, am vrut să-l dau în judecată, dar era o problemă cu adresa de domiciliu a lui, nu a putut să facă avocatul toate demersurile și, până la urmă, am renunțat eu. Îmi pare rău că n-am făcut-o atunci. Eu consider că, în emisiunea la care au fost invitați Romică Țociu și Cornel Palade, mi s-au adus prejudicii de imagine. Atât mie, cât și firmei pe care o dețin, dar și galeriei de artă a bunicii mele.

S-a întâmplat în emisiune, în direct. Invitații au comentat, iar el a instigat, în loc să medieze. Sper ca CNA să ia măsuri. Măruță exagerează mult pentru rating. Adică nu doar că a vorbit urât despre munca unor oameni, dar au mai fost acolo și tot felul de conotații, iar el nu a intervenit cum ar face un moderator echilibrat.

Da, am intrat prin Skype la o emisiune recentă și am reușit să-l enervez, pentru că i-am adus aminte de momentul când ne-am bătut în emisiune, acum 12 ani. Mă ataca pentru că nu cântam bine melodiile compuse de 3rei Sud Est. Și, atunci m-am enervat și i-am dat cu microfonul în cap. I-am adus aminte de momentul ăla și s-a văzut că nu i-a convenit, apoi a închis legătura. Și, cum a prins momentul, s-a răzbunat. Eu cred că el i-a pus pe invitați să vorbească urât, ce treabă să aibă Cornel Palade cu mine? Așa sunt scenariile la el în emisiune”, a spus Simona Sensual, conform celor de la wowbiz.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies