Home Stiri mondene Cătălin Moroșanu a pus capăt zvonurilor despre divorț. Iată ce a spus despre soția sa!

Cătălin Moroșanu a pus capăt zvonurilor despre divorț. Iată ce a spus despre soția sa!

de negriuelena

În urma declarației pe care a făcut-o Brigitte Sfăt acum ceva timp, și anume că a fost îndrăgostită de Cătălin Moroșanu, au apărut zvonuri conform cărora sportivul și soția sa sunt la un pas de a divorța.

Acesta a dorit să pună capăt acelor zvonuri și a dorit ca toată lumea să afle chiar de la el adevărul cu privire la această situație. Astfel, luptătorul a postat acum ceva timp un mesaj pe paginile sale de socializare în care face o adevărată declarație de dragoste soției sale, rememorând clipele minunate petrecute împreună în decursul a 17 ani.

„Ai fost alături de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam să îți ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu și singura distracție pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou”, a scris sportivul.

Cătălin Moroșanu a menționat că soția sa i-a fost alături încă de la începutul carierei sale în sport și l-a susținut cum a știut mai bine și cum a putut pentru ca acesta să își vadă visul împlinit, iar familia lor a fost întregită de micuța Natalia.

„Când ți-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine. Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile. Indiferent de timp și timpuri, ai fost în dreapta mea. Mi-ai dăruit o comoară, pe Natalia, și m-ai susținut în fiecare secundă”, a adăugat acesta.

Îndrăgitul luptător a încheiat prin a spune că este fericit și a îi declara soției sale că o iubește.

„Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine. Te iubesc!”, a conchis Cătălin Moroșanu…

Sursa: spynews.ro

 

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..