Home Stiri mondene Cătălin Moroșanu pleacă de lângă familia sa: „Soția mea rămâne la Iași. Eu mă mut singur aici”

Cătălin Moroșanu pleacă de lângă familia sa: „Soția mea rămâne la Iași. Eu mă mut singur aici”

de Clara

Cătălin Moroșanu vrea să își îndeplinească un nou vis și, pentru a-l putea realiza, trebuie să se mute în Capitală, dar fără familia sa. Despre acest lucru, sportivul a vorbit în cadrul unei emisiuni televizate.

„Îmi doresc să deschid o sală de kickboxing. Este o modă să-și denumească aceste săli de sport academie. Mă refer la mai multe ramuri sportive. În momentul în care îmi voi deschide „Academia Cătălin Moroșanu”, voi merge pe mai multe sporturi: kickboxing, cross-fit pentru gagici.

Vreau să iau un antrenor de MMA, un antrenor de taekwondo. O să încerc să prind toate aceste ramuri sub această sală. Am găsit și un loc deja, la Romexpo.

Soția mea rămâne la Iași, unde are o clinică dentară. Nu poate să se mute încă de acolo. Eu mă mut singur aici, ca să mă ocup de sală”, a spus luptătorul în cadrul emisiunii Teo Show.

„Am meniscul rupt și, chiar dacă aș mai intra pe traseu, ar putea să mă afecteze. Sănătatea este cea mai importantă și vreau să ajung în România pe picioarele mele. Acum mi-am mai revenit puțin. În viață, fiecare are un destin. Al meu a fost să stau până acum în acest concurs. Până la urmă, contează sănătatea cel mai mult.

Acest concurs, pentru mine, a însemnat multe chestii. Nu mi-am imaginat că pot să gândesc așa negativ față de colegii mei, că pot să-i urăsc, că îmi doresc să piardă unele probe doar pentru că nu aveam sentimente bune față de ei. Țin minte că, pe 16 februarie, săpam cu mâinile goale wc-ul ăla și nu am realizat că a fost ziua fiicei mele. Din punct de vedere psihic, trăim într-o altă lume. Într-un matrix. Sunt multe lucruri importante, atunci realizăm cât de egoiști suntem. Uităm de familia noastră, de prietenii noștri, sunt multe lucruri care nu ne fac cinste”, a spus Moroșanu când a părăsit competiția Survivor.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies