Home Stiri mondene Cătălin Moroșanu spune cum decurge căsnicia sa, după ce s-a mutat în Capitală

Cătălin Moroșanu spune cum decurge căsnicia sa, după ce s-a mutat în Capitală

de Clara

Cătălin Moroșanu s-a mutat în București, pentru a se ocupa de afacerea sa. Acesta și-a deschis o sală și a vorbit despre cum decurg lucrurile, mai ales că nu mai locuiește în aceeași casă cu soția sa.

Sportivul a declarat că mutarea lui nu a reprezentat un impediment în ceea ce privește relația pe care o are cu soția lui, deoarece se susțin reciproc.

„Eu cred că discuțiile că-mi las familia, până la urmă…sunt lucruri normale. Eu merg în fiecare weekend acasă, mai stau și câte o săptămână acasă. În 14 ani, mereu am fost tot plecat, eu sunt la București de atâția ani de zile, fac naveta Iași-București.

Niciodată n-o să mi las familia. Soția mea chiar astăzi a plecat din București. Este mândră de mine și eu de ea, atâta timp cât reușim să ne susținem în proiectele noastre, cred că ăsta este secretul succesului. Familia este pe primul loc, nu o s-o las pentru alte lucruri. Dar, dacă tot pot face ceva pentru cariera mea, de ce să nu ne susținem unul pe altul”, a spus Cătălin Moroșanu pentru Antena Stars.

„Îmi doresc să deschid o sală de kickboxing. Este o modă să-și denumească aceste săli de sport academie. Mă refer la mai multe ramuri sportive. În momentul în care îmi voi deschide „Academia Cătălin Moroșanu”, voi merge pe mai multe sporturi: kickboxing, cross-fit pentru gagici.

Vreau să iau un antrenor de MMA, un antrenor de taekwondo. O să încerc să prind toate aceste ramuri sub această sală. Am găsit și un loc deja, la Romexpo.

Soția mea rămâne la Iași, unde are o clinică dentară. Nu poate să se mute încă de acolo. Eu mă mut singur aici, ca să mă ocup de sală”, a spus luptătorul în cadrul emisiunii Teo Show.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies