Home Stiri mondene Cătălin Moroșanu spune cum i-a schimbat faima comportamentul

Cătălin Moroșanu spune cum i-a schimbat faima comportamentul

de Clara
  • Cătălin Moroșanu se bucură de multă apreciere din partea multor persoane, motiv pentru care a avut parte de un val de celebritate foarte mare.
  • Acesta a recunoscut că faima l-a schimbat.
  • Soția lui i-a atras atenția asupra acestui comportament și a încercat să îl aducă pe calea cea bună.

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai apreciați jucători de box din țara noastră, motiv pentru care a primit foarte multă apreciere din partea fanilor. În cadrul emisiunii „40 de întrebări”, acesta a recunoscut că faima l-a schimbat de multe ori, dar a fost avertizat de persoanele din jur.

Cum s-a schimbat viața lui Moroșanu din cauza faimei?

„Ehee… de câte ori.. E clar că mi s-a ridicat și cred că oricine ajunge celebru, la un moment, dat, nu își mai dă seama ce se întâmplă în jurul lui. Într-adevăr, soția mea a suferit cel mai mult din acest motiv. Mereu eram plecat, făceam naveta Iași – București, nu mai stăteam cu ea, nu îi mai acordam atenția necesară. Țin minte că ea avea 16 ani atunci când ne-am cunoscut și a spus: «Tu ce vrei să faci în viață?». Eu vreau să ajung polițist, avocat, și ea, la 16, îmi spune: «Aș vrea să fiu fericită(…)».

Există un preț al celebrității, există dezamăgire, există suferință. Oamenii din jurul tău, aia sunt cei care suferă cel mai mult. Părinții, fratele tău, prietenii tăi și tu nu realizezi, pentru că ești cu capul în nori. Totuși, este foarte important să ai acele persoane care să te tragă de mânecă în jos și să îți zică că o iei razna. Am luat-o de multe ori razna și recunosc. Sunt om și cu bune și cu rele și am avut momente când celebritatea m-a schimbat în rău”, a spus acesta.

Sportivul a vorbit despre căsnicia sa

„Eu cred că discuțiile că-mi las familia, până la urmă…sunt lucruri normale. Eu merg în fiecare weekend acasă, mai stau și câte o săptămână acasă. În 14 ani, mereu am fost tot plecat, eu sunt la București de atâția ani de zile, fac naveta Iași-București.

Niciodată n-o să mi las familia. Soția mea chiar astăzi a plecat din București. Este mândră de mine și eu de ea, atâta timp cât reușim să ne susținem în proiectele noastre, cred că ăsta este secretul succesului. Familia este pe primul loc, nu o s-o las pentru alte lucruri. Dar, dacă tot pot face ceva pentru cariera mea, de ce să nu ne susținem unul pe altul”, a spus Cătălin Moroșanu pentru Antena Stars.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies