Home Stiri mondene Cătălin Scărlătescu a spus cum a cunoscut-o pe iubita sa, Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu a spus cum a cunoscut-o pe iubita sa, Doina Teodoru

de Clara

Deși niciunul dintre ei nu a recunoscut la început, acum, Cătălin Scărlătescu admite faptul că are o relație cu Doina Teodoru. În cadrul unui interviu pentru cei de la viva.ro, celebrul bucătar a spus cum s-au cunoscut cei doi.

„Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa, mai timid. Ea a făcut primii trei pași. Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și, de la poza aceea, totul a venit natural. Cred că eu am vrut poză, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă”, a mărturisit acesta.

„Dacă o femeie are creier, are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel puțin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze. Eu n-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații doar cu femei foarte mișto, nu neapărat fizic, ci ca om, care aveau mesaj, erau haioase. Nu erau niște femei întreținute sau de întreținut. Erau foarte independente. (…) Independența trebuie să existe și la bărbați, și la copii. Copilul trebuie să fie independent de mic”, a spus bucătarul, în urmă cu ceva timp, relatează cancan.ro

Cătălin Scărlătescu a avut un început greu în bucătărie

„Se întâmpla în Germania, prin ’90… eram la primul meu loc de muncă și chef-ul a cerut un sos Bechamel. Eu am făcut exact cum învățasem în țară și am făcut, evident, o tâmpenie. Cert este că am primit un șut pe care nu o să-l uit niciodată și am fost dat afară din bucătărie.  Ploua și eu nici nu apucasem să-mi iau geaca pe mine.

Am umblat o oră prin ploaie, în tricou, fără să-mi dau seama unde am greșit. Până când în fața mea a apărut o librărie. Am intrat și am găsit standul cu cărți de gătit. Noroc că aveau poze. Sosul Bechamel din cărțile lor era cu totul altul decât cel pe care îl știam eu. Din acel moment, în fiecare lună, în ziua de salariu, mi-am cumpărat câte o carte”, a spus chef-ul de la Antena 1 pentru cei de la Adevărul.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies