Home Stiri mondene Cătălin Scărlătescu a spus cum reușește să se mențină, după ce a dat jos peste 50 de kg

Cătălin Scărlătescu a spus cum reușește să se mențină, după ce a dat jos peste 50 de kg

de Clara

Cătălin Scărlătescu a reușit să dea jos, în urmă cu ceva timp, peste 50 de kg. Acum, acesta a descoperit cheia succesului și a reușit să își mențină același număr de kg timp de mai bine de trei ani.

„Nu am ținut mari diete, doar mi-am închis robinetul la mâncare. Dacă înainte mâncam un kilogram, acum mănânc 150 de grame, de orice, doar am diminuat cantitatea. Atunci m-am oprit la 95 de kilograme, dar mă lua amețeala pe stradă, nu știu, eram prea subțire, mă bătea vântul.

Acum am vreo 102-103 kg și stau bine, stau la greutatea asta de trei ani. Ce să fac? Eu sunt bucătar, am mâncat toată viața mâncare bună. Dacă îmi face ceva cu ochiul, sar și mănânc, că na! Mâncarea e bună. E ca la o femeie frumoasă. Când vezi o femeie frumoasă, întorci capul în cealaltă parte. Te uiți și atât. Mâncarea măcar poți s-o mănânci!”, a spus acesta pentru cei de la impact.ro.

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relația cu Doina Teodoru

„Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa, mai timid. Ea a făcut primii trei pași. Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și, de la poza aceea, totul a venit natural. Cred că eu am vrut poză, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă”, a mărturisit acesta.

Dacă o femeie are creier, are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel puțin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze. Eu n-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații doar cu femei foarte mișto, nu neapărat fizic, ci ca om, care aveau mesaj, erau haioase”, a spus bucătarul, în urmă cu ceva timp, relatează cancan.ro

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies