Home Stiri mondene Cătălin Scărlătescu, despre experienţele sale culinare: „Am fost dat afară din bucătărie”

Cătălin Scărlătescu, despre experienţele sale culinare: „Am fost dat afară din bucătărie”

de Clara

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciaţi bucătari din România şi, pentru a ajunge la acest nivel, a fost nevoit să treacă şi prin experienţe mai puţin plăcute. Acesta a vorbit despre ceea ce i s-a întâmplat la primul loc de muncă, atunci când o greşeală l-a costat scump.

„Se întâmpla în Germania, prin ’90… eram la primul meu loc de muncă și chef-ul a cerut un sos Bechamel. Eu am făcut exact cum învățasem în țară și am făcut, evident, o tâmpenie. Cert este că am primit un șut pe care nu o să-l uit niciodată și am fost dat afară din bucătărie.  Ploua și eu nici nu apucasem să-mi iau geaca pe mine.

Am umblat o oră prin ploaie, în tricou, fără să-mi dau seama unde am greșit. Până când în fața mea a apărut o librărie. Am intrat și am găsit standul cu cărți de gătit. Noroc că aveau poze. Sosul Bechamel din cărțile lor era cu totul altul decât cel pe care îl știam eu. Din acel moment, în fiecare lună, în ziua de salariu, mi-am cumpărat câte o carte”, a spus chef-ul de la Antena 1 pentru cei de la Adevărul.

„Dacă o femeie are creier, are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel puțin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze. Eu n-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații doar cu femei foarte mișto, nu neapărat fizic, ci ca om, care aveau mesaj, erau haioase. Nu erau niște femei întreținute sau de întreținut. Erau foarte independente. (…) Independența trebuie să existe și la bărbați, și la copii. Copilul trebuie să fie independent de mic”, a spus bucătarul, în urmă cu ceva timp, relatează cancan.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies