Home Stiri mondene Cătălin Scărlătescu nu se mai ascunde şi a publicat prima fotografie cu iubita sa

Cătălin Scărlătescu nu se mai ascunde şi a publicat prima fotografie cu iubita sa

de Clara

Cătălin Scărlătescu este foarte rezervat în ceea ce priveşte viaţa sa personală, iar tot ceea ce ţine de relaţii este ţinut ascuns. Cu toate acestea, de curând, juratul de la Antena 1 a lăsat să se înţeleagă că este într-o relaţie, iar iubita sa a plecat în vacanţă cu el.

„Vacanțăăăă”, a scris bucătarul în mediul online. Fanii au reacţionat imediat, spunând că este evident faptul că fotografia a fost făcută pentru a anunţa că are o iubită.

„«Cine a pus mâna pe Scărlătescu?» / «A cui este mâna?» / «Te iubim pe tine, clar, iubim și mâna care face deliciul pozei!!!» / «Știi că poza asta nu e despre tine, da? Hai, detalii, te rugăm!» / «Contează a cui este mâna misterioasă?! Importante sunt vacanța și momentele minunate petrecute cu iubirea inimii în vacanță. Vacanță plină de iubire și căldură de la natură, că, în rest, te descurci, nu ești mic, Chef Scărlătescu!»”, au fost doar o parte dintre comentariile primite de către juratul de la Antena 1.

„Se întâmpla în Germania, prin ’90… eram la primul meu loc de muncă și chef-ul a cerut un sos Bechamel. Eu am făcut exact cum învățasem în țară și am făcut, evident, o tâmpenie. Cert este că am primit un șut pe care nu o să-l uit niciodată și am fost dat afară din bucătărie. Ploua și eu nici nu apucasem să-mi iau geaca pe mine.

Am umblat o oră prin ploaie, în tricou, fără să-mi dau seama unde am greșit. Până când în fața mea a apărut o librărie. Am intrat și am găsit standul cu cărți de gătit. Noroc că aveau poze. Sosul Bechamel din cărțile lor era cu totul altul decât cel pe care îl știam eu. Din acel moment, în fiecare lună, în ziua de salariu, mi-am cumpărat câte o carte”, a spus chef-ul de la Antena 1 pentru cei de la Adevărul

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies