Home Stiri mondene Cătălin Scărlătescu, planuri mari alături de Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu, planuri mari alături de Doina Teodoru

de Clara

Cătălin Scărlătescu a plecat împreună cu Doina Teodoru, iubita sa, la ”America Express”. După ce se va întoarce în țară, acesta își va deschide un nou restaurant, unde va fi implicată și iubita lui, eveniment despre care a vorbit în cadrul unui interviu.

„Mai avem de filmat la emisiunea noastră frumoasă și nu îmi permit să lipsesc de la restaurant. Ori emisiunea noastră este o chestie așa, foarte acaparatoare. Până nu termin cu filmările, undeva, cel târziu, hai să zicem 15-20 iulie, cam așa, îl inaugurez. Ce să fac dacă muncesc?

Ea e vegetariană. Mai vine cu niște idei, mai spre vegane, așa. Facem și aici două, trei feluri vegane. Eu respect foarte mult veganii, fiecare e dator să mănânce cum vrea el. În meniul restaurantului, o să găsim mâncare pentru toți. Adică nu îi las nemâncați pe oameni. Nu sunt rasist la mâncare, avem pentru toată lumea”, a spus acesta, conform celor de la viva.ro, relatează spynews.ro.

Scărlătescu a spus cum a cunoscut-o pe iubita sa

„Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa, mai timid. Ea a făcut primii trei pași. Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și, de la poza aceea, totul a venit natural. Cred că eu am vrut poză, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă”, a mărturisit acesta.

„Dacă o femeie are creier, are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel puțin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze. Eu n-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații doar cu femei foarte mișto, nu neapărat fizic, ci ca om, care aveau mesaj, erau haioase. Nu erau niște femei întreținute sau de întreținut. Erau foarte independente. (…)”, a spus bucătarul, în urmă cu ceva timp, relatează cancan.ro

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies