Home Stiri mondene Cătălin Scărlătescu spune din ce și-a câștigat primii bani: „Am fost șeful cartofilor”. Acesta a început de la munca de jos

Cătălin Scărlătescu spune din ce și-a câștigat primii bani: „Am fost șeful cartofilor”. Acesta a început de la munca de jos

de Clara
  • Cătălin Scărlătescu și-a câștigat primii bani cu greu, începând de jos.
  • Parcursul greu nu a făcut nimic altceva decât să îl ambiționeze.
  • Cătălin Scărlătescu a plecat chiar și în străinătate, acolo unde a reușit să învețe lucruri important.

Cătălin Scărlătescu și-a câștigat primii bani cu greu, începând de jos. Parcursul greu nu a făcut nimic altceva decât să îl ambiționeze, pentru a munci și mai mult, motiv pentru care a și reușit să ajungă atât de sus.

Cătălin Scărlătescu a plecat chiar și în străinătate, acolo unde a reușit să învețe lucruri importante ce, bineînțeles, i-au fost de folos și mai târziu. Juratul de la Antena 1 este unul dintre cei mai apreciați din industria în care activează.

Cum și-a câștigat Cătălin Scărlătescu primii bani

În cadrul podcast-ului lui Speak, acesta a menționat faptul că nu a reușit să dea examenul de Bacalaureat, deoarece a fost mult prea axat pe bucătărie. Scărlătescu s-a angajat, prima dată, la un hotel din Eforie Sud, acolo unde, timp de un an, a curățat cartofi.

În 1990, acesta a făcut următorul pas și a plecat în Italia, unde s-a angajat la Bologna, tot într-un restaurant, dar a întâmpinat anumite probleme, deoarece nu știa limba.

Câți bani a făcut Scărlătescu din bucătărie

Cătălin Scărlătescu nu a spus care este suma pe care a făcut-o, dar a precizat faptul că, din anul 1994, de când câștiga 1.400 de dolari pe lună, niciodată nu a obținut mai puțin de atât.

Juratul de la Antena 1 nu a îmbrățișat doar provocările din bucătărie, ci și pe cele personale. Împreună cu iubita sa, Doina Teodoru, a plecat în ”America Express”, unde a trebuit să își depășească limitele, dar și să se cunoască mai bine.

„În momentul în care nu-mi convine ceva, tac. Intru într-o tăcere ciudată și, dacă lucrurile degenerează, întorc spatele și plec. Dar, în America, unde să plec?! (râde) Așa că pot spune că a fost extraordinar faptul că a trebuit să stăm împreună și am fost obligați de împrejurări să nu ne certăm atât de tare”, a spus Scărlătescu.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies