Home Stiri mondene Cătălin Scărlătescu, subiect de discuție între Răzvan și Dani

Cătălin Scărlătescu, subiect de discuție între Răzvan și Dani

de Clara

Recent, Cătălin Scărlătescu i-a cerut ajutorul lui Răzvan Simion, întrebând dacă, din întâmplare, are vreo cunoștință tocmai în Thailanda, în Phuket, iar matinalul a vorbit despre discuția pe care au avut-o la telefon.

Răzvan Simion: „Îmi dă mesaj Scărlătescu ieri: «Știi pe cineva în Phuchet?», «Nu știu pe nimeni». Știi tu, Dani?”

Dani Oțil: „În primul rând, se zice cu «P», în pronunția turiștilor, nu cu «F». Spune-i așa: «Scărlă, ai ajuns într-un loc mult prea turistic, mută-te într-o zona mai retrasă. Sunt meniuri în rusă în toată zona».”

Răzvan: „Am văzut un «Ph» și am crezut că se citește «F».”

Ramona Olaru îi spune lui Răzvan Simion: „Mai lasă Milano și du-te în altă parte.”

Dani Oțil: „Eu lumea am văzut-o acum, mă apuc de alte lucruri. Anul ăsta, mai departe de Bulgaria nu mă duc”, a fost discuția acestora.

„Se întâmpla în Germania, prin ’90… eram la primul meu loc de muncă și chef-ul a cerut un sos Bechamel. Eu am făcut exact cum învățasem în țară și am făcut, evident, o tâmpenie. Cert este că am primit un șut pe care nu o să-l uit niciodată și am fost dat afară din bucătărie. Ploua și eu nici nu apucasem să-mi iau geaca pe mine.

Am umblat o oră prin ploaie, în tricou, fără să-mi dau seama unde am greșit. Până când în fața mea a apărut o librărie. Am intrat și am găsit standul cu cărți de gătit. Noroc că aveau poze. Sosul Bechamel din cărțile lor era cu totul altul decât cel pe care îl știam eu. Din acel moment, în fiecare lună, în ziua de salariu, mi-am cumpărat câte o carte”, a spus chef-ul de la Antena 1 pentru cei de la Adevărul

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies