Home Stiri mondene Cătălina Ponor a spus cel mai important „Da” din viața ei. Iată cine este norocosul!

Cătălina Ponor a spus cel mai important „Da” din viața ei. Iată cine este norocosul!

de Clara

Cătălina Ponor, fosta campioană olimpică, a fost cerută de soție. Aceasta a primit un frumos inel și, odată cu acesta, a venit și mult așteptata întrebare. Cum Cătălina este foarte activă pe rețelele sociale, aceasta le-a împărtășit vestea și fanilor, pentru a se putea bucura împreună.

„Astăzi am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea! I-am spus «Da!» bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viața. ❤️ Te iubesc!”, a scris aceasta pe Instagram.

Nu a trecut prea mult timp, că fanii fostei gimnaste au început să îi lase comentarii. Pe lângă aceștia, chiar și nume importante din showbizul românesc i-au urat doar lucruri frumoase, printre care se numără Lidia Buble, Adda, Anca Bucur, Crina Abrudan și Mihaela Rădulescu.

„Iuhhuuuuu❤️❤️❤️ ce mă bucuuuur, baby, pentru tineee!🤗”/ „😍🙏❤️ Felicitări, @catalina_ponor!!!”/ „Ce frumos! Să fiți fericiți!😘”/ „Felicitări!!! Să fiți fericiți!!! 😘🤗”/ „Felicitări și tot ce-i mai bun pe lume! ❤️”, sunt doar o parte dintre sutele de mesaje pe care Cătălina Ponor le-a primit.

Deși aceștia formează un cuplu de mai bine de doi ani, aceștia au decis să își oficializeze relația abia în iarna acestui an. Nu mică le-a fost mirarea fanilor când au văzut că iubitul Cătălinei este nimeni altul decât actorul Bogdan Jianu.

„Da, este adevărat. Nu știu exact de când suntem împreună, cam de un an și jumătate. Nu vreau să vorbesc despre așa ceva, de asta se numește viață personală”, le-a spus Cătălina celor de la viva.ro.

„Nu mă ascund, e ceva frumos, suntem într-o relație. S-a dezvoltat o apropiere sinceră, ne simțim bine unul cu celălalt. Pășim cu grijă, poate temători, să nu stricăm ceva. Avem o prietenie veche, din 2006. Sigur că ne dorim mai mult, dar nu forțăm lucrurile. Nu ne ferim să ne asumăm relația, doar că nu considerăm că orice formă de expunere ne face bine”, a continuat aceasta.

Chiar și logodnicul său le-a spus celor de la Libertatea.ro cum s-au cunoscut: „Cătălina a fost la multe evenimente Lupii Albi (n. r. – proiectul lui specializat în spectacole cu tematică istorică). Ne-am apropiat și pentru că ne plac animalele, câinii. Dacă ar putea, i-ar strânge pe toți ce suferă. Mă bucur că iubește echitația, vine la baza noastră să călărească, se perfecționează în colectiv, amândoi iubim caii”…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies