Home Stiri mondene Catinca Roman aruncă vorbe grele înspre Dan Bittman

Catinca Roman aruncă vorbe grele înspre Dan Bittman

de Buinoschi Andreea

În ciuda faptului că, în urmă cu mai mulți ani, cei doi erau foarte buni prieteni, acum, Catinca Roman a dat de pământ cu Dan Bittman. Artistul a spus că nu crede în coronavirus și i-a criticat pe toți cei care se ocupă de gestionarea acestei crize.

„Pentru mine, Bittman e o surpriză proastă, ba chiar pot să spun o glumă proastă! Nu pot să cred ce face și, mai ales, ce spune! Nu poți să faci asemenea declarații despre Andreea Esca. Mi se pare odios ce face omul acesta pentru bani. Înțeleg, el e obișnuit cu mulți bani, ba chiar foarte mulți, și acum e disperat că sărăcește. Ce să mai vorbim, acum și-a pierdut omul finanțele de la PSD, că pentru ei obișnuia să cânte în campania electorală. De acolo lua el banul gros. Sunt indignată de ce face și am să i-o spun și-n față când o să mă văd cu el!

Eu nu iau cu lejeritate chestia asta cu virusul. Am avut cazuri chiar printre prietenii mei. În izolare, pentru mine, nu a fost o problemă, îmi e bine să stau singură, sunt mai casnică, am citit mult. La început am fost exagerată, dezinfectam toate cumpărăturile cu spirt, fructele, tot din magazine. Masca am purtat-o de la început. Eu țin la chestia asta cu purtatul măștii, nu mi se pare o nenorocire.

De când am fost la Paris, asiaticii purtau mască în sezonul rece, ca să-i ferească de viroze, și asta era acum câțiva ani buni. Așa că nu știu de ce ne ambalăm atât cu masca asta. Vaccinul o să-l fac. Și eu și fiica mea, Calina. Ei i-am făcut toate vaccinurile. Se spune că suntem niște cobai, e și da, și nu. Au lucrat foarte mulți pentru un vaccin, tehnologia a avansat, eu cred că la oamenii obișnuiți vaccinul nu o să aibă efecte adverse grave”, a declarat Catinca Roman pentru cei de la playtech.ro…

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..