Home Stiri mondene Ce a pățit prezentatoarea TV Simona Gherghe: „Credeam că o să mă copleșească tot ce mi s-a întâmplat”

Ce a pățit prezentatoarea TV Simona Gherghe: „Credeam că o să mă copleșească tot ce mi s-a întâmplat”

de negriuelena
loading...

Simona Gherghe a povestit în cadrul emisiunii Răi, da’ buni despre cum a fost prima lună în calitate de mamă a doi copii. Aceasta a trecut prin momente dificile, așa cum se întâmplă tuturor mamelor, când l-a adus acasă pe cel de-al doilea copil, Vlad, întrucât fetița cea mare, Ana, a avut probleme în a se adapta situației noi.

Prezentatoarea TV a dezvăluit cum a reacționat fetița cea mare atunci când l-a văzut pe frățiorul ei stând mereu în brațele mamei. „Cât de mult s-a schimbat viaţa noastră în ultimii doi ani! Am făcut doi copii în doi ani. Enorm. Înainte îmi pregăteam vacanțele cu câteva luni, era plăcerea mea; în pauzele de publicitate, ca să mă relaxez, luam telefonul şi îmi imaginam tot felul de trasee. Suntem într-o altă etapă a vieţii noastre. Eu le-am spus oamenilor că vreau să fiu sinceră. Mi s-a părut foarte greu în prima lună, credeam că o să mă copleșească tot ce mi s-a întâmplat. Prima lună de Vlad. E bine acum, suntem foarte bine”, a declarat Simona Gherghe.

„Noi am pregătit-o foarte bine pe Ana, ştia că vine bebe. Pupa burtica dimineaţa, seara, la culcare. În momentul în care a venit bebe acasă, Ana a avut un şoc. Eu nu ştiu ce-şi imagina ea. A venit o chestie mică aşa care stă agățată de mama non-stop, de mama ei, şi dintr-odată copilul s-a schimbat total. A început să plângă mai mult, să fie mai supărată pe mine. Pe mine chestiile astea m-au devastat în prima lună. O vedeam că suferă în halul ăla şi nu puteam să o ajut. Îi spunem acum că peste un an o să iasă amândoi în curte şi o să se joace. Îl pupă toată ziua acum. Dar îl şi pocnește. Încă mai are momente când e supărată pe mine. Suntem pe drumul cel bun, e mai bine ca acum o lună. Răzvan încearcă să mă echilibreze pe mine”, a mai spus Simona Gherghe.

Cu toate că îi este dor de a prezenta emisiuni, aceasta a mărturisit și faptul că nu se grăbește să revină pe sticlă, întrucât în această perioadă se concentrează pe creșterea celor doi copii, viața de familie fiind prioritară pentru ea. „E o adrenalină pe care ţi-o dă direct. Nu ştiu când se va întâmpla (n.r.: să se întoarcă la TV). Mi-e bine aşa cum sunt acum, cu cei mici acasă. Cred că nu mai am foarte multe de demonstrat. Am relaxarea asta pentru că tocmai, am atâţia ani de televiziune în spate. Nu au fost ani ușori. Nu mi s-a oferit nimic peste noapte. Am avut vreo doi ani fără weekenduri pentru că nu ştiam să spun «Nu.». Atunci pasiunea de jurnalism era atât de mare încât dacă îmi spuneau să muncesc gratis, aş fi venit şi aş fi muncit gratis. (…) Nu ştiu când mă întorc. Crezi că dacă nu îmi sună telefonul, nu o să mai încep? Nu mă pune pe gânduri. Sunt mai relaxată. Cred că mi-am reașezat prioritățile în viaţă şi m-au schimbat foarte mult copiii. Îmi reconfigurez viaţa un pic altfel”, a conchis Simona Gherghe…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!