Home Stiri mondene Ce a revoltat-o pe Nicole Cherry: „Mi se pare strigător la cer”

Ce a revoltat-o pe Nicole Cherry: „Mi se pare strigător la cer”

de negriuelena

Nicole Cherry, în vârstă de 21 de ani, are acum o relație serioasă, dar a trecut prin câteva experiențe amoroase care au făcut-o să își dea seama cum trebuie să fie bărbatul care să o cucerească.

Aceasta a realizat ce fel de bărbat caută, după ce a ieșit la întâlniri în care a fost nevoită să își achite consumația la restaurant.

Artista consideră că bărbatul trebuie să fie cel care plătește întreaga consumație, iar în cazul în care acesta nu o achită, atunci nu ar mai trebui să aibă loc următoarea întâlnire.

Nicole Cherry a trecut prin situații în care bărbatul cu care ieșise la întâlnire nu achitase și consumația ei, motiv pentru care nu a vrut să mai audă de el.

Astfel de gesturi au determinat-o să fie extrem de dezamăgită de bărbați.

„Asta e o concepție pe care nu o s-o schimb şi o să o transmit şi fiului sau fiicei mele. O să spun:

«Mama, dacă băiatul vine, băiatul plătește. Dacă tu eşti băiatul, tu plătești. Aşa e frumos».

Nu am mai ieşit după. Nu am mai putut.

Mi se pare că băiatul trebuie să fie bărbat. Mi s-au luat banii şi pe o apă plată. Mi se pare strigător la cer”, a spus revoltată Nicole Cherry.

Aceasta și-a găsit însă partenerul ideal. Familia i-a cunoscut iubitul, care este afacerist, iar cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună.

„Suntem foarte bine, cumva am intrat într-o normalitate. E şi cea mai lungă relaţie a mea. Suntem de ceva timp. E foarte ocupat.

Cumva e bine, că nu simţim lipsa unul celuilalt. El are norocul că eu mereu sunt cu tata, cumva ştie, iar eu am noroc în încrederea mea.

Nu ţii pe nimeni cu forţa, orice s-ar întâmpla, dacă vrea să plece, o să plece oricum. Gelozia e bună, dar să fie dozată”, a spus Nicole Cherry.

Familia sa se înțelege foarte bine cu iubitul său.

„Tatălui meu îi place foarte mult de el (n.r.: de iubit), îl cunoaşte foarte bine. Asta l-a făcut pe el mai relaxat. Ştie că sunt undeva bine…

Şi eu i-am demonstrat lui că pot să iau decizii. A venit natural”, a mai declarat Nicole Cherry.

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!