Home Stiri mondene Ce decizie-șoc a luat Brigitte Pastramă după ce a pierdut sarcina

Ce decizie-șoc a luat Brigitte Pastramă după ce a pierdut sarcina

de negriuelena

Brigitte și Florin Pastramă își doresc foarte mult să aibă copii, dar se pare că soarta nu le surâde în acest sens, cel puțin deocamdată.

Bucuria veștii că aștepta un copil nu a durat mult pentru Brigitte Pastramă, întrucât vedeta a pierdut sarcina în urmă cu trei-patru săptămâni, iar acest lucru tocmai s-a făcut public.

Nașa celor doi și totodată prietena lor apropiată, Lizeta Haralambie, a vorbit pentru prima dată despre pierderea suferită de Brigitte și Florin Pastramă. Aceasta a confirmat că, din păcate, Brigitte a pierdut sarcina.

„Da, vă pot confirma această informație. Am vorbit cu ei când erau în luna de miere la Saint-Tropez, erau supărați și dezamăgiți.

Brigitte plângea… era foarte tristă și răvășită, deoarece procedura și demersurile pentru a putea rămâne însărcinată nu au dat rezultat.

Dar ei sunt foarte optimiști și cu siguranță vor încerca din nou să facă un copil. Florin o susține în continuare și este alături de ea.

Eu, în calitate de nașă, îi iubesc foarte mult și îi încurajez să încerce din nou pentru a-mi face un fin mic”, a spus Lizeta Haralambie pentru Spynews.

Aceasta a dezvăluit și care este decizia-șoc pe care a luat-o Brigitte în urma pierderii sarcinii.

„N-a fost să fie aşa cu tratamentele şi a rămas la ideea că dacă va fi pe cale naturală, va fi, dacă nu, nu. Ceea ce mie mi se pare foarte corect.

Noi asta am vorbit-o de mult, de atunci. Nu e uşor, nu a fost numai investiţie financiară, ci şi emoțională…

Dar dacă nu a fost să fie aşa, înseamnă că nu era momentul…

Ea a făcut tot ce a putut”, a mai declarat Lizeta Haralambie la Antena Stars.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!