Home Compatibilitate zodii Ce fac zodiile când nu au bani: Taurii vor avea un şoc

Ce fac zodiile când nu au bani: Taurii vor avea un şoc

de Arseni Ana
Ce fac zodiile cand nu au bani

Tuturor ne place să cumpărăm, să investim în hobby-urile noastre, dar ce se întâmplă dacă nu ştim să ne oprim la timp? Iată ce fac zodiile când rămân fără bani:

Berbec

Berbecii nu vor fi surprinși, pentru că întotdeauna îşi împart banii astfel încât să le ajungă la fix, dar uneori se mai întâmplă să le fie greșite calculele. Au o capacitate extraordinară de a face bani rapid, aşa că nu se vor stresa prea mult.

Taur

Taurii au foarte mare nevoie de bani tot timpul, văd în aceştia o cale prin care pot ajunge la ceea ce vor; de obicei le place să economisească, nu sunt deloc generoși când vine vorba de bani, aşa că atunci când vor rămâne fără aceştia, vor avea un şoc.

Gemeni

Gemenii au o dorință continuă de a cheltui. Nu se pricep să economisească, îndreptându-şi o foarte mare parte din venituri spre hobby-uri şi alte dorinţe. Norocul lor este acela că găsesc foarte uşor surse de câştig, aşa că lipsa banilor nu îi va speria foarte mult.

Rac

Racii au dorinţa de a pune întotdeauna bani de-o parte, sunt precauţi când vine vorba de cheltuieli, nu aruncă bani în stânga şi-n dreapta pur şi simplu. Gândul că au fonduri pentru situaţiile de urgenţă îi liniștește, iar ideea de a rămâne fără bani s-ar putea să îi dea total peste cap.

Leu

Leii cheltuiesc banii cu uşurinţă, deoarece sunt de părere că trebuie să îşi îndeplinească toate dorinţele cât mai sunt în putere. Sunt generoși, oferă bani celor care au nevoie mai mare de ei. Nu se sperie atunci când rămân fără bani, pentru că ştiu că banii se vor întoarce numaidecât la ei.

Fecioară

Fecioarele sunt foarte calculate cât vine vorba de bugetul pe care îl au. Le place să aibă economii, de aceea nu vor da bani cu prea mare uşurinţă nimănui. Atunci când vor rămâne fără bani nu vor şti ce să facă, deoarece sunt puţine dăţile în care Fecioarele rămân fără bani de-a lungul vieţii.

Balanţă

Balanţele ştiu foarte bine cum trebuie să îşi împartă veniturile astfel încât să le ajungă pentru toate nevoile şi dorinţele pe care le au de-a lungul unei luni, dar foarte rar decid să pună o parte din bani de-o parte. Nu vor reacţiona urât atunci când vor rămâne fără bani, pentru că au mai trecut prin asta; cel mai probabil vor ruga pe cineva să le împrumute.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte secretoși când vine vorba de sumele de bani pe care le deţin şi investițiile pe care urmează să le facă. Nu le place să dea bani celorlalţi, cheltuiesc cu măsură, dar, ca oricare dintre noi, vor avea momente în care vor rămâne fără bani. Atunci vor depune un efort uriaș să facă bani cât mai repede.

Săgetător

Săgetătorii sunt cei mai generoşi. Oferă bani fără să pună întrebări, de fiecare dată când cineva le cere. Nu prea economisesc, cheltuiesc mulţi bani pentru hobby-uri şi călătorii. Nu vor avea nicio problemă când vor rămâne fără bani, pentru că sunt obișnuiți să aibă, dar şi să nu aibă.

Capricorn

Capricornii cheltuiesc cu cap, dar asta nu înseamnă că nu vor îndrepta o parte din bani spre plăcerile lor, ori că vor cumpăra produse mai ieftine. Nimeni nu va şti vreodată de ce sume de bani dispun, pentru că preferă să ţină această informație secretă. Nu vor şti ce să facă atunci când vor rămâne fără bani, dar cu siguranţă vor pune mai mulţi bani de-o parte după acel moment.

Vărsător

Vărsătorii vor da bani fără să clipească, fie pe un lucru foarte scump pe care şi-l doresc pe moment, fie unui prieten aflat în nevoie ori vor face donații către diferite fundaţii. Nu vor reacţiona în niciun fel când vor rămâne fără bani, pentru că ştiu că faptele lor bune nu vor rămâne nerăsplătite…

Peşti

Peştii sunt generoşi, aşa că o mare parte din banii lor va merge către cei aflați în nevoie. Nu ştiu să învestească, dau bani pe lucruri ieftine, uneori nefolositoare. Peştii sunt obișnuiți să trăiască cu bani, dar şi fără, aşa că atunci când vor rămâne fără bani se vor ghida după experienţele anterioare.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..