Home Stiri mondene Ce face Brigitte Pastramă de o sută de ori pe zi: „Am decis să…”

Ce face Brigitte Pastramă de o sută de ori pe zi: „Am decis să…”

de negriuelena

Brigitte Pastramă și-a deschis în urmă cu circa o lună o shaormerie, iar afacerea sa are mare succes.

Bruneta muncește împreună cu angajații săi. Aceasta petrece mult timp în bucătărie și prepară câte o sută de bucăți de pleşcaviţa pe zi.

Brigitte Pastramă și soțul său, Florin, și-au dorit de mult timp să aibă o shaormerie, iar acum visul li s-a îndeplinit.

Aceștia se bucură deja de vânzări foarte mari și au și clienți fideli, cu toate că fast-foodul lor nu este de mult timp deschis.

„Timp de două luni am studiat piaţa să văd ce se cere şi care sunt prețurile zonei.

Astfel, am ales să vând fiecare produs cu un leu mai puţin, pentru a atrage clienții. Dacă în zonă o shaorma mică se vinde cu 12 lei, la mine costă 11 lei.

Şi mi-am instruit angajații să pună mai multă carne, vreau ca oamenii să plece mulţumiţi pentru a se întoarce. Avem deja clienţi fideli, care vin zilnic”, a declarat Brigitte Pastramă.

Bruneta s-a ocupat chiar ea de rețetă, încercând diverse variante până când a găsit-o pe cea care a mulțumit-o cel mai mult.

„Am decis să aduc preparatul în Bucureşti.

Reţeta nu mi-a dezvăluit-o nimeni, am lucrat eu la ea timp de trei săptămâni, am încercat tot felul de combinaţii de arome, de condimente şi de cantităţi, până am ajuns la gustul care îmi place”, a adăugat bruneta.

Aceasta susține că nu s-a îngrășat deloc, deși mănâncă zilnic doar la propria shaormerie, ba chiar și copiii săi mănâncă preparatele de acolo.

„În ultima vreme am mâncat exclusiv aici. De obicei, mănânc pleşcaviţa la farfurie, fără pâine, cu o salată şi cu zece cartofi prăjiţi pe care pun sos picant.

Sau, când vreau să variez, în loc de pleşcaviţa pun carne de shaorma. Câteodată mai punem pizza la cuptor, o facem jumi-juma şi mâncăm caldă aici, la măsuţă.

Asta după ora 13.00, când se mai termină fluxul mare de clienţi şi avem timp să respirăm.

Nu m-am plictisit şi nici nu m-am îngrăşat. Mâncarea de fast-food poate fi sănătoasă dacă ştii cum să o mănânci şi ce să combini.

E carne curată, la grătar, cu salată, ce poate fi rău? Chiar şi copiilor mei le iau seara acasă mâncare de aici sau vin ei, după şcoală”, a mai spus Brigitte Pastramă…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..