Home Stiri mondene Ce făcea Noemi când Mihai Mitoșeru dădea vestea că vor divorța

Ce făcea Noemi când Mihai Mitoșeru dădea vestea că vor divorța

de negriuelena

Vestea că Mihai Mitoșeru, în vârstă de 44 de ani, și Noemi, ce are 32 de ani, vor divorța a venit ca o lovitură puternică pentru toți cei care îi admirau.

Aceștia formau unul dintre cele mai solide cupluri și nu au lăsat să se observe problemele din căsnicia lor. Cei doi au făcut cununia civilă în urmă cu patru ani.

Vedeta TV și cea care încă îi mai este soție din punct de vedere legal au pornit pe drumuri separate încă de acum trei luni, dar abia astăzi s-a aflat.

Mihai Mitoșeru a dat vestea cea tristă pe pagina sa de Facebook, precizând că săptămâna viitoare vor semna actele de divorț în prezența notarului.

Între timp, Noemi se relaxează în Franța, iar acest fapt reiese din fotografiile pe care le postează, acolo unde apare, cel mai recent, la Disneyland Paris.

Noemi se află în vacanță împreună cu sora sa, Luana, și nepoata ei (fiica Luanei) și pare extrem de fericită în imaginile pe care le-a publicat.

Aceasta a preferat să petreacă timp departe de România și scandalul în care este implicată, pentru a se distra pe meleaguri străine.

Printre persoanele afectate cel mai mult de despărțirea celor doi se află și mama lui Mihai Mitoșeru, Camelia Mitoșeru, care ține foarte mult la nora sa și a sperat până în ultima clipă că cei doi se vor împăca.

„Eu o iubesc pe Noemi, a fost fata mea. Nu ştiu ce se întâmplă. După 13 ani este foarte greu. Eu nu am făcut diferență între copii. Mă doare sufletul.

Ea nu a plecat la alt bărbat şi nici el la altă femeie. Pur şi simplu, oamenii se despart şi nici ei nu ştiu de ce. Vine un moment şi se rupe ceva.

El este mai mare decât ea şi îşi dorea un copil foarte mult, iar ea nu avea scopu’ acesta. Eu așteptam să rămână însărcinată şi ea şi-a pus silicoane.

Cred că ea copilărește. De când a murit tatăl ei, s-a schimbat foarte mult. Mie mi-a spus cândva că acesta a fost un semn să nu mai facă nuntă.

Dacă pot să-i împac, mâine mă duc. Da, mi-au cerut sfaturi, le-am spus să aibă răbdare, că timpul le rezolvă, că poate este o rătăcire.

Mihai a avut multe momente când a vrut să meargă să divorțeze şi i-am spus să aibă răbdare, că poate se întoarce.

Pentru Mihai e groaznic, o iubeşte foarte mult. Sunt convinsă că şi ea îl iubeşte.

De trei luni am avut speranța că se împacă şi Mihai a zis că: «Mai bine bag divorţ, ca nu cumva în vieţile noastre să apară cineva şi să ne facem de râs»”, a declarat Camelia Mitoşeru la Antena Stars…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!