Home Compatibilitate zodii Ce fel de soţie eşti în funcţie de zodie: Femeia Berbec pune mare preţ pe încredere şi sinceritate

Ce fel de soţie eşti în funcţie de zodie: Femeia Berbec pune mare preţ pe încredere şi sinceritate

de Arseni Ana
Ce fel de sotie esti in functie de zodie

Femeia Rac este născută pentru viaţa de familie, în timp ce femeia Capricorn nu ar alege familia în detrimentul carierei. Balanţa – cea mai diplomată soţie din întreg zodiacul.

BERBEC

Femeia Berbec pune mare preţ pe încredere şi sinceritate. Este o soţie fidelă cât timp iubeşte şi simte că este la rândul său iubită şi apreciată. Este o fire romantică, imprevizibilă, dar şi sinceră şi directă. Are o voinţă de fier şi obţine întotdeauna tot ce îşi propune. Este totodată şi o mamă foarte bună, care va preţui enorm viaţa de familie.

TAUR

Femeia Taur este în căutarea unui bărbat de încredere lângă care să poată construi o familie. Este o fire geloasă, iar o eventuală infidelitate nu va fi iertată. Deşi este o fire previzibilă, poate deveni foarte încăpățânată, mergând până în pânzele albe pentru lucrurile în care crede. Dacă va găsi bărbatul potrivit, îşi va dedica viaţa familiei.

GEMENI

Femeia Gemeni are un simţ aparte care îi permite să înţeleagă logica şi modul de gândire al bărbaţilor. Este agilă, inteligentă și are simţul aventurii. Cu o soţie Gemeni alături nu te vei plictisi niciodată. Este o gospodină excelentă, dar şi o prietenă devotată soţului ei. Îndeplinește cu succes rolurile de soţie, mamă şi prietenă.

RAC

Femeia Rac s-a născut pentru viaţa de familie, pentru armonia inegalabilă regăsită în relaţiile de familie. Este sentimentală, grijulie şi va răsplăti înzecit orice gest de afecţiune venit din partea persoanei iubite. Este soţia perfectă şi mama ideală. Familia este întotdeauna pe primul plan pentru această nativă. Va lupta pentru iubirea pură, sinceră şi o va proteja cu toate armele.

LEU

Femeia Leu este o fire activă, energică, ce nu va putea renunţa la carieră pentru a se dedica familiei. Va încerca să le îmbine, cautând echilibrul şi armonia. Este o soţie orgolioasă, foarte pragmatică, iar din acest motiv se va preocupa întotdeauna de viaţa în afara casei – carieră, sport, dezvoltare personală. Are un temperament vulcanic şi aşteptări înalte de la persoana iubită.

FECIOARĂ

Femeia Fecioară va putea muta munții din loc dacă întâlnește bărbatul potrivit. Când se va simţi în siguranţă, va face tot ce îi stă putință pentru a fi soţia perfectă. Are nevoie de foarte multă atenţie şi afecţiune pentru a reuşi să capete încredere. Se recomandă o abordare mai relaxată a căsniciei, condimentată ocazional cu mici escapade în doi.

BALANŢĂ

Femeia Balanţă este cea mai diplomată soţie din întreg zodiacul. Va încerca din răsputeri să evite conflictele, să păstreze căsnicia nepătată şi să dea impresia de căsnicie perfectă. Soţia Balanţă ar trebui să acorde atenţie din când în când propriilor dorinţe, planuri şi visuri. Va fi o mamă devotată, făcând faţă tuturor provocărilor.

SCORPION

Femeia Scorpion este misterioasă şi nu vei şti despre ea decât ce decide ea că trebuie să ştii. Are standarde înalte şi nu îşi va pierde speranța în căutarea bărbatului perfect pentru ea. Este dornică să clădească imperii lângă un soţ puternic şi iubitor. Îşi va lua rolul de soţie şi mamă în serios, fiind dispusă chiar să renunțe complet, cel puţin temporar, la viaţa profesională şi la propriile țeluri.

SĂGETĂTOR

Femeia Săgetător se caracterizează prin spiritul aventurier şi buna dispoziţie. Aceleași trăsături se vor manifesta şi în planul familial, fiind o fire deschisă, capabilă de mari sacrificii în numele familiei. Foarte important este faptul că femeia Săgetător va avea întotdeauna nevoie de libertate şi aventură, astfel că nimeni nu se poate plictisi cu o soţie Săgetător alături.

CAPRICORN

Femeia Capricorn se descurcă onorabil în privința responsabilităților şi grijilor casei, copiilor şi carierei. Este ambițioasă şi cu greu va renunţa la viaţa profesională în favoarea familiei. Este posibil ca acest lucru să nu se întâmple niciodată. Este o soţie iubitoare, o gospodină desăvârșită şi o mamă autoritară. Le va oferi copiilor ei cea mai bună educație.

VĂRSĂTOR

Comparativ cu femeile din celelalte zodii, femeia Vărsător are darul de a şti să facă bărbatul de lângă ea să se simtă liber în relaţie. Este echilibrată şi are soluţii pentru orice problemă sau neajuns. Stăpânește arta comunicării şi leagă relaţii extrem de puternice, pline de pasiune cu bărbatul de lângă ea. Are nevoie de acceptare şi validare din partea soţului…

PEŞTI

Femeia Peşti crede în ideea de căsnicie perfectă şi luptă să o clădească lângă bărbatul visurilor sale. Totuși, are tendinţa de se lăsa dusă de valul iubirii ideale, refuzând să vadă realitatea. Este o femeie visătoare, care va face din căsnicie un basm, o poveste unică plină de iubire şi fantezie. Femeia Peşti este o mamă iubitoare, care va alege să fie prietena copiilor ei.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..