Home Compatibilitate zodii Ce fel de soție ești? Supusă sau autoritară?

Ce fel de soție ești? Supusă sau autoritară?

de Clair
Ce fel de soție ești

Semnul zodiacal în care te-ai născut poate spune foarte multe despre tine și personalitatea ta. De pildă, citind acest articol, poți descoperi ce fel de soție ești, supusă sau autoritară, în funcție de însemnul tău zodiacal.

Berbec. În ceea ce le primește pe femeile născute în zodia Berbec, dispun de foarte multă senzualitate, senzualitate care se conturează dintr-o atitudine care denotă siguranță pe sine. Dacă nu vrei o femeie autoritară, așa cum este prin excelență femeia Berbec, nu vrei nici o femeie senzuală, pentru că acestea vin la pachet.

Taur. Femeile din zodia Taur au însă o abordare distinctă. Firea caldă, blândă și rezervată a acestora îi atrage pe bărbații cărora le plac acest gen de femei care, la rândul lor, preferă să îi lase pe bărbați să se impună, ceea ce face ca ele să fie considerate supuse.

Gemeni. Posesoarele semnului zodiacal al Gemenilor sunt femei îndemânatice și delicate, ele considerând că bărbatul este cel al cărui punct de vedere trebuie să primeze în relație, astfel că din acest motiv se spune despre ele că sunt supuse.

Rac. În cazul nativelor Rac, vorbim despre femei materne care vor prefera întotdeauna să fie umbra bărbatului lor, care consideră că unele lucruri nu le privesc și cărora faptul că sunt supuse le stă foarte bine.

Leu. Femeile Leu sunt bătăioase și pot face lucruri cot la cot cu bărbații, din acest motiv ele sunt femei autoritare în relație. Vor să știe exact cu ce se ocupă partenerul lor, dacă nu chiar să fie și ele implicate.

Fecioară. Când vorbim despre femeile Fecioare, vorbim despre femei elegante, delicate, însă cu ambiții și idei clar conturate. Acestea sunt femei autoritare, deoarece modul lor de gândire îl convinge pe partener să le acorde privilegiul acesta.

Balanță. Posesoarele semnului zodiacal al  Balanței sunt femei seducătoare care întotdeauna au cuvintele potrivite, astfel încât să îi facă pe partenerii lor să spună ca ele. Cu toate acestea, preferă să se camufleze sub tutela unor femei supuse.

Scorpion. Femeia Scorpion prezintă un magnetism aparte de care se folosește adesea pentru a atrage bărbații de partea ei. Nu se descurcă să fie femei autoritare, însă se descurcă să îl convingă pe partener de ce ideea lor este mai bună.

Săgetător. De asemenea, când vorbim despre nativele Săgetător, vorbim despre femei care știu să își impună punctul de vedere și care își doresc cu ardoare să domine relațiile pe care le au, astfel că sunt considerate femei autoritare.

Capricorn. Nativele Capricorn sunt femei romantice și delicate însă își susțin virtuos punctul de vedere ori de câte ori sunt puse în lumina unei astfel de situație. Cu toate acestea, femeile Capricorn sunt femei care se supun partenerului lor.

Vărsător. În ceea ce le privește pe femeile Vărsător, sunt inteligente și iscusite însă adoră ca partenerul lor să le ofere întotdeauna mostre de masculinitate și de aceea revendică titulatura de femei supuse. Acestea mai degrabă preferă să conducă prin bărbatul lor…

Pești. Femeile Pești impresionează și atrag prin eleganță și printr-o personalitate puternică de femeie care poate obține tot ce vrea prin propriile puteri. Într-o relație, aceasta nu poate fi altfel decât o femeie autoritară.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..