Home Stiri mondene Ce frumoasă este fetița Biancăi Drăgușanu! Cum arată acum Sofia și cu cine seamănă mai mult

Ce frumoasă este fetița Biancăi Drăgușanu! Cum arată acum Sofia și cu cine seamănă mai mult

de negriuelena

Bianca Drăgușanu a postat de curând pe conturile sale de socializare o fotografie emoționantă unde apare împreună cu fetița sa, Sofia Natalia, iar fanii au înroșit butonul de like.

Alături de fotografie, blondina a scris și un mesaj foarte frumos, oferind totodată câteva detalii despre micuța sa și a fostului său soț, Victor Slav. „Este combinația perfectă între prințesă și războinică. Este sângele meu, sufletul meu și puterea mea”, a scris Bianca Drăgușanu la descrierea imaginii.

O mulțime de internauți i-au lăsat vedetei comentarii, unii dintre ei evidențiind faptul că fetița seamănă extrem de mult cu tatăl ei. „O femeie frumoasă și ea și fetița ei! Orice ar face femeia asta, tot criticată o să fie. Când nu pune poză cu copilul, a uitat de copil, când pune poză cu copilul, ca de ce pune…”, „Câte poze are fetița cu Victor și câte are cu ea! Bianca e mereu cu fetița”, „Zici că numai Victor Slav a făcut-o!’, „Bine ar fi dacă toate mamele ar avea grijă așa de copiii lor!”, „Ar trebui să petreci mai mult timp cu ea”.

Sofia Natalia a venit pe lume pe data de 26 septembrie 2016 și, în ciuda faptului că Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt divorțați, se ocupă împreună de ea. O sursă din anturajul celor doi a declarat acum ceva timp faptul că Victor Slav îi plătește Biancăi pensie alimentară. „Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, a declarat o sursă din anturajul celor doi…

Surse: libertatea.ro, stirimondene.fanatik.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies