Home Stiri mondene Ce gest uriaș a făcut iubita lui Liviu Vârciu pentru a îl scăpa de datorii

Ce gest uriaș a făcut iubita lui Liviu Vârciu pentru a îl scăpa de datorii

de negriuelena

Modelul Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu și totodată cea care i-a dăruit un copil, a făcut un gest impresionant din dragoste pentru el.

Liviu Vârciu pregătește o mare surpriză fanilor lui, și anume un film de comedie menit să ajungă pe marele ecran pe data de 17 martie 2020, de ziua lui de naștere.

Pentru a își vedea visul îndeplinit, Liviu Vârciu a investit în producția lui toate resursele financiare pe care le avea.

Iubita sa, Anda Călin, l-a sprijinit pe acesta și, astfel, și-a vândut apartamentul pentru a putea investi banii în realizarea filmului respectiv.

Actorul de 38 de ani va interpreta rolul principal și este în același timp scenaristul și producătorul acestuia.

Filmul se numește Zăpadă, ceai și dragoste, iar la realizarea lui a lucrat timp de șase luni. În film vor apărea mulți dintre prietenii lui Liviu Vârciu, printre care Dan Negru și Dorian Popa.

Se pare că Anda Călin a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, deoarece Liviu Vârciu rămăsese cu datorii din cauza faptului că își investise toți banii în film.

Iubita s-a l-a sprijinit financiar și a devenit, astfel, și parteneră în producția proiectului cinematografic.

 „Anda şi-a vândut casa ca să nu mai aibă unde să plece, tu crezi că eu sunt nebun la cap?! Nu, glumesc, ea ştie că glumesc…

Mă ajută, doar nu o ajut numai eu! Trebuie să fim împreună toţi. A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb.

A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat şi că eram terminat.

Mi-era ruşine de toţi prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta şi nu aveam cum să-i plătesc, nu mai aveam variantă”, a declarat Liviu în emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show.

Anda Călin și Liviu Vârciu au o fetiță ce a venit pe lume în 2017, iar de atunci locuiesc într-o vilă cu trei etaje în valoare de peste 200.000 de euro situată în Băneasa, care este pe numele actorului…

Sursa: click.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies