Home Stiri mondene Ce intervenții estetice are Dorian Popa: „Mi-am făcut implant de…”

Ce intervenții estetice are Dorian Popa: „Mi-am făcut implant de…”

de negriuelena

Dorian Popa se află printre cele mai îndrăgite personalități din showbizul românesc. Pe lângă talent și charismă, artistul are și o imagine demnă de invidiat, dar puține persoane cunosc adevărul din spatele acesteia.

Într-un interviu acordat recent pentru VIVA!, Dorian Popa a vorbit cu sinceritate despre intervențiile estetice pe care le are.

„Dacă ar trebui să respect algoritmul impus de colegii mei, v-aș spune: «Domn’le, nu mi-am făcut nimic! Am căzut de pe bicicletă și a trebuit să îmi plantez barba (râde) și am primit un pumn și a trebuit să îmi pun 20 de fațete».

Mi-aș dori foarte mult să înțelegeți unde am bătut cu acest mesaj subliminal.

Acum o să revenim la realitate și o să vă spun în felul următor: mi-am făcut implant de barbă pentru că, încă de mic, cam de la 14 ani, îmi doream foarte mult să am barbă.

Mă rădeam pe ascuns în baie, ca Macaulay Culkin în Singur acasă și venea mamișor, îmi dădea două capace și îmi zicea: «Nu te mai rade, că o să îți crească păr și pe ochi!».

Așa că, atunci când mi-am putut permite să am barbă, mi-am făcut acest lucru.

Dinții îi aveam foarte frumoși (lumea știe acest lucru despre mine, pentru că nu sunt prezent în spațiul media de ieri, de azi) însă nu aveau culoarea pe care mi-o doream și am descoperit că albirile sunt foarte dureroase și extrem de nocive.

Atunci am zis că, din moment ce a apărut tehnologia fațetării dinților, eu vreau! Și mi-am făcut. Cam asta este tot”, a afirmat Dorian Popa.

Artistul a precizat și care consideră că este defectul său fizic, dar pe care nu l-ar schimba.

„Am multe imperfecțiuni, dar cea mai mare imperfecțiune vizibilă este nasul.

Însă nu o schimb pentru că acolo e farmecul meu, ci pentru că îmi e teamă că rezultatul de după operație va fi mai nasol decât ce am acum, și anume un nas prea frumos.

Am zis: «Decât frumușelul Dorian Popa, mai bine Dorian Popa cu nasul mare!», a completat acesta…

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies