Home Stiri mondene Ce medie a obținut Andra la Bacalaureat? Vei rămâne uimit!

Ce medie a obținut Andra la Bacalaureat? Vei rămâne uimit!

de negriuelena

Bacalaureatul reprezintă cel mai important examen ce are loc în perioada liceului, fiind cunoscut și sub denumirea de „examenul maturității”, deoarece marchează trecerea de la adolescență la începerea vieții de adult.

Asemenea tinerilor obișnuiți, și persoanele publice trec prin această etapă extrem de importantă. O mulțime de celebrități se pot lăuda cu medii peste 9 la BAC, printre care Marius Moga, Bianca Drăgușanu, Adela Popescu, Dan Negru, Mihai Trăistariu, Alexandra Stan.

Andra, pe numele său real Alexandra Irina, a debutat pe scena muzicală din România în anul 2001, pe când avea 14 ani, iar în 2005, când a susținut examenul de Bacalaureat, se afla deja pe cele mai înalte poziții din topurile muzicale românești, piesele ei făcând senzație.

Având în vedere faptul că în acea perioadă Andra era nevoită să se împartă între liceu și cariera artistică, am putea fi tentați să credem că cea care astăzi este o cântăreață consacrată, membră a juriului unor emisiuni-concurs (Românii au talent și Vocea României) și, în același timp, soția lui Cătălin Măruță, nu a obținut medie mare la BAC, dar situația este cu totul alta.

De fapt, Andra a fost o elevă extrem de silitoare și nu și-a neglijat educația, ci s-a pregătit corespunzător pentru examene. Aceasta a studiat Turism și alimentație publică la Liceul Economic „A.D. Xenopol” (n.r.: astăzi, Colegiul Economic „A.D. Xenopol”) din București și a absolvit cu note mari. Artista a obținut o medie frumoasă la Bacalaureat, și anume 9.07.

După „examenul maturității”, Andra a urmat cursurile Facultății de Psihologie Muzicală din cadrul Universității „Spiru Haret” din București…

Andra se numără printre cele mai iubite cântărețe din România, datorită talentului nativ, a muncii depuse cu seriozitate pentru cariera sa, dar și pentru că este o fire modestă, o persoană charismatică și care știe să ajungă la sufletul oamenilor. Piesele sale ajung rapid hituri, indiferent de genul pe care artista îl abordează, deoarece vocea sa se poate plia pe orice stil.

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies