Home Stiri mondene Ce mesaj subliminal i-a transmis Misty, iubita lui Keo, Andreei Bălan: „Când un bărbat te iubește…”

Ce mesaj subliminal i-a transmis Misty, iubita lui Keo, Andreei Bălan: „Când un bărbat te iubește…”

de negriuelena

Alexandra Pavel, pe numele de scenă Misty, iubita lui Keo, a transmis un mesaj pe care cei mai mulți internauți l-au considerat a fi subliminal la adresa Andreei Bălan.

Mesajul a fost transmis la cinci ani după ce Andreea Bălan s-a despărțit de artist deoarece aflase că o înșela cu Misty.

După despărțirea de Andreea Bălan, Keo a continuat relația cu Misty și au devenit părinții unei fetițe, Arya, care a venit pe lume în 2014.

Misty și Keo au atras multe comentarii negative, pentru că ea i-a fost mai întâi amantă, deși la acea vreme el avea o relație de peste nouă ani cu Andreea Bălan.

De curând, Misty a oferit un interviu pentru Ciao, iar mesajul transmis a fost interpretat de mulți internauți ca fiind direcționat subliminal către Andreea Bălan.

„Ceea ce aș putea să le sfătuiesc pe mămici ar fi că nu e absolut nimic grav în a găsi puțin timp și pentru tine, copilul nu pățește nimic dacă îl lași cu bunica sau cu tăticul…

Eu nu am putut să lipsesc deloc de lângă puiul meu când era atât de mic. E foarte dificil pentru unele mămici, dacă nu au niciun fel de ajutor sau sprijin, iar în acest caz nu aș ști ce sfat să le dau, ci le-aș spune:

«Răbdare… totul se așază treptat și frumos… avem o misiune de îndeplinit, este miracolul vieții… cel mai minunat, important și sfânt lucru din viața noastră!”

Problema mea a fost că refuzam efectiv ajutorul și trebuia să le fac eu pe toate în ceea ce o privea pe «bebelușă» pentru ca mi se părea că nimeni nu o face la fel de bine ca mine, dar nu este ok să fii așa maniacă și încă lucrez la acest capitol.

Se creează o dependență mult prea mare de ambele părți și apoi cu greu stă copilul cu altcineva în afară de tine, iar tu cu greu pleci undeva, oriunde, fără copilul tău.

Nu a fost cazul să apelez la un specialist, dar încurajez acest lucru! Este foarte important să cerem ajutor atunci când simțim că este nevoie și când simțim ca nu putem face fata singuri.

Atunci când ai un bărbat lângă tine care te iubește, te apreciază, care te face să te simți frumoasă și cea mai importantă, care te sprijină, te ajută, te protejează, nici nu ai cum să o iei razna…

Copilul perfect sănătos, familia, iubirea, siguranța de acasă, toate acestea împreună formează acel echilibru care te menține cu capul pe umeri”, a  declarat Misty.

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!