Home Stiri mondene Ce mesaje de laudă a primit Simona Halep din partea vedetelor în urma victoriei de la Wimbledon

Ce mesaje de laudă a primit Simona Halep din partea vedetelor în urma victoriei de la Wimbledon

de negriuelena

Simona Halep, în vârstă de 27 de ani, a făcut istorie la Wimbledon după ce a învins-o pe Serena Williams cu scorul uimitor de 6-2, 6-2, reușind, în acest mod, să obțină cel mai mare trofeu din cariera sa, fiind supranumită în mass-media drept „Regina Ierbii” sau „Regina Wimbledon-ului”.

În urma acestei performanțe, Simona Halep a primit un număr impresionant de felicitări și laude atât din partea oamenilor obișnuiți, care i-au lăsat comentarii de apreciere, cât și din partea celebrităților din diferite domenii.

Nadia Comăneci a numit-o pe Simona „Regina Ierbii” și a adăugat: „Ce finală! Felicitări, Simona, a fost cel mai bun meci!”.

„Cuvintele sunt prea mici. Felicitări, Simona Halep și mulțumim pentru că duci România în elita sportului mondial!”, a scris Gică Hagi pe pagina sa de Facebook.

„Asta e atitudinea! Simona e modelul nostru de curaj, ambiție, perseverenţă… Datorită ei ne bucurăm acum ca nişte campioni”, a scris Smiley pe rețelele sale de socializare, unde a încărcat și o filmare din timpul unui concert în care publicul o ovaționa pe Simona Halep.

„Felicitări, Simona! Ma emoționez când mă gândesc că acum 20 de ani erai un copil care visa la performanță și astăzi ești Regina Tenisului Mondial. Copiii se uită la tine azi și visează același lucru. Ce frumos!”, a scris Andra pe contul ei de Facebook.

Marius Copil, unul dintre cei mai buni tenismeni la simplu, s-a bucurat pentru Simona Halep, scriind pe pagina sa de Twitter că a reușit „o performanță uluitoare, care va rămâne în istoria României”.

Fosta mare jucătoare de tenis Billie Jean King a declarat: „Felicitări Simonei pentru succesul minunat! Unul dintre meciurile perfecte care mi-au fost date să văd. Ea este prima campioană din România la Wimbledon la single. Un tenis incredibil”.

„Victorie impecabilă și solidă, bine meritată. Felicitări!”, a transmis fosta jucătoare de tenis Gabriela Sabatini.

Acestea sunt doar câteva dintre mesajele prin care nume sonore au dorit să își manifeste respectul pentru Simona Halep. Talentata noastră tenismenă a fost pe prima pagină a celor mai importante publicații internaționale, care s-au întrecut în a o lăuda:

BBC: „Simona a oferit un meci incredibil și o împiedică pe Serena să egaleze recordul lui Margaret Court. Halep a zdrobit-o pe Serena în mai puțin de o oră. Au fost 56 de minute în care Simona Halep a dat dovadă de atletism devastator”.

The Sun: „Simona Halep câștigă Wimbledon-ul după ce a zdrobit-o pe Serena Williams cu o performanță uluitoare. Serena a fost distrusă de cea mai îndrăgită sportivă din România în doar 56 de minute”.

The Guardian: „Simona Halep a năucit-o pe Serena Williams și a câștigat primul ei Wimbledon, după o prestație spectaculoasă pe terenul central”. ..

Surse: libertatea.ro, adevarul.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies