Home Stiri mondene Ce ocupație are Ramona Gabor în Dubai: „Acum pot să spun că…”

Ce ocupație are Ramona Gabor în Dubai: „Acum pot să spun că…”

de negriuelena

Ramona Gabor a părăsit România în urmă cu șapte ani, deși aici avea tot ce și-ar fi putut dori și se bucura de celebritate.

După ce a stat în Los Angeles până anul trecut, la sora sa, Monica Gabor, Ramona s-a mutat apoi în Dubai, unde este în continuare model, iar de curând, aceasta a mai urmat o specializare.

Mai nou, aceasta se ocupă cu studiul diamantelor. Ramona Gabor a făcut un curs de gemologie, devenind expertă în diamante, după cum se și consideră.

„Recent am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante.

Pot să mă uit la orice diamant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui”, a spus frumoasa brunetă.

Cursul respectiv a costat 7.500 de dolari și s-a extins pe durata a șapte săptămâni, după cum a afirmat Ramona Gabor.

„M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamantului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă”, a adăugat aceasta.

Ramona Gabor este extrem de încântată de lucrurile pe care le-a învățat în cadrul cursului respectiv și l-a urmat pentru că are de gând să înceapă o afacere ce presupune comerțul cu diamante.

Bruneta a și argumentat motivul pentru care s-a orientat spre o afacere ce implică diamantele.

„Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante.

În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi”,a  declarat Ramona Gabor pentru Click!

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies