Home Stiri mondene Ce părere are Radu Bănică despre faptul că tatăl lui este celebru: „Te încurcă în anumite situații”

Ce părere are Radu Bănică despre faptul că tatăl lui este celebru: „Te încurcă în anumite situații”

de Clara
  • Radu Bănică este fiul lui Ștefan Bănică Junior, iar acest lucru nu reprezintă un avantaj de fiecare dată.
  • Greutatea numelui își face simțită prezența.
  • Acesta a declarat că numele de familie, în proporții egale, îl ajută, dar și îl încurcă.

Radu Bănică este fiul lui Ștefan Bănică Junior, iar acest lucru nu reprezintă, neapărat, un avantaj de fiecare dată. Greutatea numelui își face simțită prezența, iar acesta luptă, pentru a-și crea propriul drum.

Să ai un părinte sau familia faimoasă poate aduce și avantaje, dar și multe dezavantaje, iar acest lucru este cunoscut foarte bine de către Radu Bănică.

Radu Bănică poartă povara numelui de familie

Acesta a declarat că numele de familie, în proporții egale, îl ajută, dar și îl încurcă și știe că toată viața va fi comparat cu tatăl lui. Tocmai din acest motiv, tânărul vrea să arate că poate realiza lucruri pe cont propriu.

Acesta este student la U.N.A.T.C., are propria afacere și joacă și în mai multe spectacole. Programul lui este extrem de plin, dar totul este făcut, pentru a se bucura de propriul succes.

„Este 50%-50%, te încurcă în anumite situații, te ajută în anumite situații. Dar și tatăl meu a trecut, la fel, prin asta. Vei fi comparat toată viața, n-ai ce să faci. Dar e treaba mea să demonstrez, în primul rând mie, că pot și că voi reuși!”, a declarat Radu Bănică pentru cancan.ro.

Cât cere Ștefan Bănică Junior pentru un concert

Deoarece este unul dintre cei mai apreciați artiști, acesta este foarte solicitat, iar tariful pe care îl cere este și el pe măsură.

Potrivit wowbiz.ro, pentru un concert, Ștefan Bănică Junior cere suma de 11.000 de euro, cazare la un hotel de patru stele pentru un total de 21 de persoane, dacă respectivul concert nu se va ține în București. Dacă trebuie să cânte în afara orașului, acesta cere 1,5 pentru fiecare km până la locația la care va cânta.

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies