Home Stiri mondene Ce program i-a făcut Simona Halep logodnicului său în Australia! „Are grijă să…”

Ce program i-a făcut Simona Halep logodnicului său în Australia! „Are grijă să…”

de negriuelena

Simona Halep se află în această perioadă în Australia, unde se pregătește pentru a lua parte la turneele de la Adelaide și Australian Open.

Alături de ea este și logodnicul său, Toni Iuruc, iar împreună s-au relaxat vizitând orașul Adelaide, mai exact, catedrala Sfantul Francisc Xavier și grădina zoologică.

Pe lângă acest fapt, Simona Halep i-a făcut program logodnicului său, deoarece își dorește să fie în cea mai bună formă fizică, având în vedere că urmează să devină soț și soție.

Astfel, cei doi au mers împreună să cumpere și alimente pentru dietă și, în plus, celebra tenismenă are grijă ca Toni Iuruc să facă și sport.

„Are grijă să îl facă sportiv și pe el. Simona i-a cumpărat lui Toni Iuruc caise, este convinsă că dacă va mânca mai multe fructe, dieta lui va fi una sănătoasă și el va fi…

mai fit pentru evenimentele importante de anul acesta.

El, cu zâmbetul pe buze, a acceptat, mai ales când Simona i-a explicat cum caisele fac minuni în curele de slăbire și că așa va scăpa de burtică repede”, a declarat pentru Wowbiz o sursă apropiată Simonei Halep.

Tenismena se preocupă, evident, și de pregătirea sa fizică pentru turnee, sub îndrumarea antrenorului Darren Cahil.

Între timp, Simona Halep și Toni Iuruc se pregătesc și de nunta mare pe care o vor face în toamna 2020.

„Se vor căsători, în 2020, în luna septembrie, după ce va participa la US Open.

Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a declarat un apropiat familiei Simonei Halep.

„Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie.

Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile.

Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, a adăugat sursa respectivă.

„Mi-ar plăcea ca nunta să fie în România. Nu știu dacă la mare, în Constanța sau în altă parte. Nu vreau să visez la ceva și să nu se poată realiza.

Mi-ar plăcea ca la nuntă să fie mulți oameni, să fiu înconjurată de prieteni și de rude”, a spus anul trecut Simona Halep pentru Tennis World

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies