Home Stiri mondene Ce replică le-a dat Lidia Buble răutăcioșilor care spun că are nasul prea mare

Ce replică le-a dat Lidia Buble răutăcioșilor care spun că are nasul prea mare

de negriuelena

Lidia Buble este o artistă foarte frumoasă și admirată de bărbați pentru formele sale, dar, cu toate acestea, este des criticată deoarece, spun răutăcioșii, are nasul mult prea mare.

O mulțime de persoane râd de forma și mărimea nasului ei, iar artista nu a mai răbdat, ci le-a dat replică acestora.

Lidia Buble a vorbit în mod sincer despre această trăsătură a sa pe care multe persoane o consideră un defect.

Fiind des întrebată dacă va apela la operația de micșorare a nasului, artista a explicat la Antena Stars care este perspectiva sa în legătură cu această opțiune.

Cântăreața se declară fericită și mulțumită de felul în care Dumnezeu a creat-o și încearcă să nu pună la suflet cuvintele răutăcioase care nu au alt scop decât a o jigni și a îi face rău.

Aceasta nu are o problemă cu criticile, câtă vreme sunt constructive, nu pur și simplu răutăcioase.

 „Mie îmi place că sunt un om special, cu nişte trăsături mai aspre şi mai dure, într-adevăr, dar îmi place că sunt diferită de ceea ce vezi în jurul tău.

Îi mulţumesc Lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat, mi-a dat cele mai frumoase trăsături”, a declarat Lidia Buble.

Vedeta nu exclude ca la un moment dat să apeleze la diverse tratamente de întreținere, dar exclude total operațiile estetice.

„Nu sunt împotrivă, Doamne ferește, pentru că probabil, la un moment dat, când voi avea şi eu un 50 de ani, 40, şi voi avea şi eu un rid, cum e normal, probabil îmi voi face diferite tratamente, să umplu ridurile, dar să îmi tai nasul, să-mi măresc buzele, niciodată.

Mie îmi plac oamenii deosebiţi şi consider că defectele, cum le mai spunem noi, ne fac să fim speciali şi avem ceva aparte”, a mai spus artista…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies