Home Stiri mondene Ce s-a ales de averea lui Mutu după divorțul de Consuelo! „Am făcut partajul”

Ce s-a ales de averea lui Mutu după divorțul de Consuelo! „Am făcut partajul”

de negriuelena

Adrian Mutu a avut mult de pierdut odată cu divorțul de cea de-a doua sa soție, Consuelo Matos Gomez.

Cei doi au făcut partajul, care s-a dovedit a fi extrem de costisitor pentru „Briliant”, astfel că a fost nevoit să facă schimbări radicale în viața sa.

Celebrul fotbalist a recurs la vânzarea casei din Miami și a iahtului pentru a acoperi „gaura” lăsată de partaj. În plus, acesta mai plătește și pensia alimentară a celor patru copii, care este destul de mare.

Adrian Mutu susține că între timp și-a recăpătat echilibrul material, cariera sa ca antrenor nefiind bazată pe considerente financiare, ci a ales-o din pasiune.

Cert este că vedeta nu mai are de mult timp statutul financiar ca în perioada care a urmat divorțului de Consuelo.

Adrian Mutu a confirmat că nu și-a vândut casa după ce a avut loc divorțul dintre el și Consuelo.

Acesta a precizat că celebrul scandal cu echipa de fotbal Chelsea nu are legătură cu motivul pentru care a vândut casa din Miami.

Imobilul a fost vândut în perioada cu divorțul dintre el și Consuelo, după ce a avut loc partajul, lucru recunoscut de către celebrul fotbalist.

„Povestea cu Chelsea e încheiată de mult. Casa de la Miami nu am vândut-o ca să dau banii lui Chelsea… Eu nu i-am despăgubit deloc.

Casa s-a vândut pentru că am divorțat de Consuelo. Am făcut partajul”, a declarat Adrian Mutu, conform Gazeta Sporturilor.

Ghinionul s-a ținut de Adrian Mutu din punct de vedere financiar. După ce a vândut casa din Miami și iahtul pentru a își putea recupera banii pierduți la partaj, a mai pierdut și trei milioane de euro.

Cele trei milioane de euro au fost pierdute când afacerea sa cu fabrica biodiesel de la Oradea intrase în faliment…

În ciuda situațiilor neplăcute care au avut loc pe planul financiar, Adrian Mutu susține că banii pe care îi are în prezent îi sunt suficienți pentru a trăi liniștit și decent.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies