Home Stiri mondene Ce salariu are Geanina Ilieș la „Gospodar fără pereche”! Câștigă mai puțin decât Anamaria Prodan

Ce salariu are Geanina Ilieș la „Gospodar fără pereche”! Câștigă mai puțin decât Anamaria Prodan

de negriuelena
loading...

Geanina Ilieș a preluat cârma emisiunii Gospodar fără pereche după ce Anamaria Prodan și-a anunțat retragerea, dar salariul primit de brunetă este mai mic față de al predecesoarei sale.

„Sunt extrem de bucuroasă să fiu parte din acest proiect! Preiau ștafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea.

Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările”, a declarat Geanina Ilieș când a preluat cârma emisiunii Gospodar fără pereche, potrivit comunicatului dat de PRO TV.

Geanina Ilieș se retrăsese, la rândul său, din televiziune, în vara anului 2016, după ce prezentase jurnalul Observator de la Antena 1.

Se pare că bruneta a avut calitățile necesare pentru a o înlocui pe Anamaria Prodan, dar, cu toate acestea, salariul său nu este la fel de mare.

Geanina Ilieș primește 25.000 de euro pe sezon pentru a prezenta emisiunea Gospodar fără pereche, potrivit unor surse din anturajul său.

Salariul său este cu 5.000 de euro mai mic decât cel pe care l-a avut Anamaria Prodan pentru postul de moderatoare al aceleiași emisiuni.

Aceleași surse din anturajul Geaninei Ilieș au dezvăluit și faptul că salariul nu a fost singurul factor care a motivat-o pe vedetă să accepte colaborarea cu postul Pro TV, ci și faptul că dorea extrem de mult să fie prezentă pe micul ecran cu un proiect propriu.

Geanina Ilieș se dedică destul de mult carierei, dar totodată nu își neglijează absolut deloc fiul în vârstă de 13 ani pe nume Patrick, de care este foarte atașată.

Aceasta susține că nu vrea să stea departe pentru mult timp de băiatul său, astfel încât programul de filmări al emisiunii Gospodar fără pereche se pliază pe acest aspect.

Filmările durează trei săptămâni și se desfășoară în timp ce băiatul este la școală, ceea ce corespunde cerințelor Geaninei Ilieș cu privire la programul ei de muncă.

Geanina Ilieș l-a adus pe lume pe Patrick la 21 de ani, iar de când băiatul avea patru ani, l-a crescut singură, deoarece atunci ea și tatăl lui nu s-au mai înțeles și au decis să se despartă…

Sursa: libertatea.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!