Home Stiri mondene Ce schimbare de look și-a făcut Iulia Albu! „Cine susține că…”

Ce schimbare de look și-a făcut Iulia Albu! „Cine susține că…”

de negriuelena

Iulia Albu, în vârstă de 38 de ani, a recurs la o schimbare radicală de look și, deoarece își ține fanii la curent cu noutățile, aceasta a încărcat fotografia pe contul său de Instagram.

Fără îndoială, Iulia Albu este una dintre cele mai excentrice persoane publice și nu se teme să încerce tot felul de stiluri diferite.

De curând, aceasta a încărcat pe pagina sa de Instagram o imagine în care apare cu părul blond într-o nuanță deschisă, fiind total schimbată față de cum o știau fanii, cu părul șaten.

Alături de fotografia cu pricina, fashion editorul a scris și un mesaj la care nimeni nu se aștepta.

„Cine susține că înăuntrul ei nu zace o pițipoancă veritabilă minte”, este mesajul pe care l-a scris Iulia Albu.

Noul său look a fost primit foarte bine de unii dintre fani, pe când alții au sfătuit-o să revină la culoarea naturală a părului, pentru că o avantaja mai mult.

Totodată, Iulia Albu a dezvăluit faptul că nu își vopsise cu adevărat părul, ci folosise o aplicație pe smartphone cu ajutorul căreia obținuse look-ul respectiv.

În urmă cu puțin timp, Iulia Albu a dezvăluit faptul că ia în considerare adopția împreună cu iubitul său. Aceasta mai are o fiică, Mikaela, din căsnicia cu fostul soț, Mihai Albu.

„Dacă o să avem gemeni, o să rezolvăm problema din start. Dacă o să fac un copil, pe celălalt o să îl adopt.

Îmi doresc foarte mult să înfiez un copil din România, nu din Cambodgia şi nu la distanţă”, a declarat Iulia Albu pentru OK! Magazine.

Surse: wowbiz.ro, spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!