Home Horoscop lunar Ce schimbări majore vor fi în luna august pentru toate zodiile

Ce schimbări majore vor fi în luna august pentru toate zodiile

de Arseni Ana
Ce schimbari majore vor fi in luna august pentru toate zodiile

Faptul că lucrurile bune vin din afara zonei de confort este deja bine cunoscut și chiar este justificată popularizarea acestei propoziții. În chip evident, depășirea zonei de confort înseamnă schimbare care poate fi uneori voluntară, având o miză clară ori involuntară, prilejuită de diverse motive și bazându-se pe numeroși factori.

Luna august, prin excelență luna în care concediile, momentele de relaxare, căsătoriile, vizitele celor dragi pot aduce cu sine motivația unor amintiri demne de păstrat. Totuși, luna august poate înseamna și o etapă premergătoare sau chiar pregătitoare pentru noul sezon. Iată care sunt sunt schimbările propuse de luna august pentru toate zodiile!

 1. În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, luna august este o lună a descoperirilor nu tocmai plăcute. Date fiind acestea, luna august este cea în care se vor reorienta către un alt grup de prieteni.
 2. Nativii Taur primesc în luna august o promovare la locul de muncă, aspect ce îi motivează să lucreze mult mai eficient și conștiincios.
 3. Pe nativii Gemeni, luna august și, implicit, sfârșitul verii îi determină să fie melancolici și, tot cu această ocazie, le schimbă orizontul mental, făcându-i să devină persoane care se bucură mai mult de moment.
 4. Luna august este pentru nativii Rac luna în care își îngroapă trecutul și se pregătesc pentru a primi ce are viitorul de oferit.
 5. Aflându-se în perioada lor astrologică, nativii Leu au parte de schimbări majore facilitate de această perioadă. Aceștia pot întreprinde lucruri mărețe având ca rezultat schimbări uimitoare în viața acestora.
 6. Fecioară. În luna august nativii Fecioară pășesc spre altar alături de persoana iubită. Luna august este cea care oferă startul unui început nou însoțit de un statut nou pentru acești nativi.
 7. Balanță. Nativii Balanță sunt extrem de favorizați de către luna august. Din acest motiv se pare că vor surveni schimbări la locul de muncă, fapt datorat unei promovări.
 8. Luna august nu poartă însemne bune, din păcate, pentru nativii Scorpion. Va fi o perioadă în care acțiuni nepotrivite din partea partenerului de cuplu sau a prietenilor vor determina schimbări de comportament.
 9. Săgetător. Cât despre nativii Săgetător, luna august este o lună a schimbărilor care vizează începerea clădirii unei locuințe noi. Doriți pe această cale să vă pregătiți pentru viitor.
 10. Luna august aduce pentru nativii Capricorn schimbări benefice din punct de vedere sentimental. Cu ocazia unui sejur în doi, partenerul intenționează să vă propună trecerea într-o etapă nouă a relației dumneavoastră.
 11. Vărsător. Nativii Vărsător sunt cei care vor percepe luna august ca pe o lună prin excelență pregătitoare pentru noul sezon. În acest sens se vor distra cât pot de tare, se vor elibera de tot stresul acumulat pentru a începe activitatea din toamnă cu forțe proaspete…
 12. Pești. Deși este luna concediilor, pentru Pești luna august este luna care le va oferi oportunitatea unui loc de muncă pe care aceștia îl vor accepta fără să stea prea mult pe gânduri.
Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..