Home Compatibilitate zodii Ce scop ascuns au zodiile? Scopul ascuns al Leilor este de a fi șefi

Ce scop ascuns au zodiile? Scopul ascuns al Leilor este de a fi șefi

de Arseni Ana
Ce scop ascuns au zodiile

Nativii din fiecare zodie au un scop ascuns însă foarte puțini dintre aceștia îl recunosc. Nimeni nu știe cu adevărat care sunt realele intenții ale nativilor însă noi vă putem spune acest lucru.

Berbec

Scopul lor ascuns este acela de a reuși în viață. Nu le place să vorbească despre ceea ce vor să facă, despre planurilor lor de viitor și sunt foarte secretoși în ceea ce privește acest aspect. Vor arăta ce au reușit să facă doar atunci când va fi gata.

Taur

Taurii vor să-și întemeieze o familie, asta este clar. Cu toții știm că acești nativi sunt familiști convinși și că nimeni și nimic nu-i va opri din a face acest lucru.

Atunci când sunt într-o relație, nu se expun prea mult, nu vorbesc de acest lucru și preferă să țină lucrurile de acest gen pentru ei înșiși, deoarece este cel mai mare scop al lor.

Gemeni

Gemenii au ca scop ascuns propriile dorințe. Nu se vor lăsa intimidați de ceea ce spun cei din jur despre ei sau despre planurile lor și vor face tot posibilul să le ducă la bun sfârșit. Fiind firi încăpățânate, nu vor ține cont de nimic ce este în opoziție cu ideile lor și va fi lucrul cel mai de preț pe care îl vor ține ascuns.

Pentru a nu părea antisociali sau exagerați, preferă să nu arate această latură a lor și scopul lor, îndeplinirea dorințelor, să fie ceva știut doar de ei.

Rac

Racii au ca scop propria persoană, și anume, maturizarea sufletească. Aceștia sunt foarte sensibili și ușor de rănit și vor să se maturizeze în acest sens. Vor face tot posibilul pentru a reuși, deoarece își doresc să nu mai fie atât de slabi și de ușor de rănit.

Sunt conștienți de impactul pe care felul lor de a fi îl are asupra lor înșiși și vor să facă o schimbare în bine, doar că ține de sfera personală și preferă să nu se destăinuie.

Leu

Scopul ascuns al leilor este de a fi șefi, de a prelua controlul. Deși cu toții știm că iubesc această poziție și le place supremația, vor ține pentru ei în anumite momente aceste lucruri, deoarece nu vor să fie percepuți greșit sau să le strice cineva planurile.

Bineînțeles că vor face tot ceea ce pot pentru a face acest lucru, dar nu vor spune în gura mare prea des, pentru că nu le place ca lumea să știe dinainte ce au de gând. Sunt firi secretoase, atente, grijulii și calculate și nu le place să vorbească despre planurile lor.

Fecioară

Nativii Fecioară își doresc să fie mai comunicativi, mai extrovertiți. Putem spune că este un scop ascuns, deoarece dacă lumea va afla ce vor să facă, vor încerca să îi ajute, dar rezultatul final va fi opusul. Vor ține pentru ei această dorință și vor face totul pe cont propriu, deoarece ei se cunosc cel mai bine și nu vor deveni persoane mai puțin introvertite dacă cineva le forțează să depășească limita în care încearcă să rezolve problema.

Știu cum să facă acest lucru, deoarece sunt firi chibzuite, dar nu vor să fie împinse de la spate sau copleșite de sfaturi și păreri, întrucât cea mai bună modalitate de a face aceste lucruri importante este să înainteze cu pași mici.

Balanță

Scopul ascuns al Balanțelor este să aibă o viață foarte echilibrată, cu decizii înțelepte și luate promt, la fel ca până acum. Deși câteodată vor să pară genul de persoane care nu sunt chiar atât de organizate și de echilibrate, realitatea este cu totul alta.

Vor să își păstreze același stil de a face lucrurile, dar fără a părea exagerate. Știu cum să gestioneze lucrurile și cum să facă să aibă situația sub control, iar tocmai de aceea aleg să știe doar ei cum vor să își organizeze viața.

Scorpion

Scorpionii au un scop foarte bine stabilit, și anume, să fie cei mai buni. Deși nu este un secret, ei vor să fie cei mai buni în tot ceea ce fac și au tendința de a controla tot ceea ce este în jurul lor și de a da ordine.

Fiind conștienți de acest lucru, Scorpionii încearcă să țină acest scop al lor ascuns și să nu îl evidențieze prea tare, deoarece odată cu el ar ieși la iveală trăsături mai urâte.

Săgetător

Săgetătorii vor să își îndeplinească dorințele și să își materializeze planurile, dar nu apelează întotdeauna la cel mai frumos mod prin care ar putea obține aceste lucruri.

Chiar dacă, uneori, nu o fac în mod intenționat, nativii zodiei Săgetător apelează la tehnici mai puțin plăcute și de foarte multe ori reușesc să obțină ceea ce își doresc. Făcând acest lucru, preferă să țină pentru ei modurile în care reușesc să aibă ceea ce vor, deoarece modul în care o fac nu este ceva ce le stă în caracter.

Capricorn

Scopul ascuns al celor din zodia Capricorn este să facă ceea ce și-au propus, chiar dacă partenerii de viață, prietenii sau familia nu au aceeași părere. Preferă să nu spună ce vor să facă, să îl lase pe cel de lângă ei să-și spună opinia, dar să acționeze pe nesimțite și să facă ceea ce au vrut de la început.

Vărsător

Scopul ascuns al nativilor Vărsător este acela de a fi împliniți pe plan financiar. Îi putem spune scop ascuns, deoarece este un lucru ce îi împlinește foarte mult și nu vor ca cineva, odată ce le află planurile, să se bage în viața lor.

Pești

Acești nativi vor ca lucrurile să fie așa cum vor ei. Deoarece sunt destul de încăpățânați și orgolioși, vor apela, câteodată, la tehnici de manipulare sau vor face pe la spatele vostru ceea ce vor să facă.

Nu acționează într-un mod corect, iar scopul lor este ascuns, deoarece, din exterior, pare cu totul și cu tot altceva…

Așadar, fiecare zodie are câte un scop ascuns, unele având, mai mult sau mai puțin, o tentă de răutate, dar fiecare nativ  știe cum să gestioneze situația.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..