Home Fashion Ce se poartă în această vară în materie de fashion?

Ce se poartă în această vară în materie de fashion?

de admin
Ce se poarta in aceasta vara in materie de fashion

Află ce se poartă în această vară în materie de fashion și stil. Stiliștii noștri îți arată ce se poartă în această vară.

Vrei să fii în mod permanent în pas cu moda însă nu știi cu exactitate ce se poartă în această vară? Nu-i nimic, noi îți punem la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie pentru a îți crea garderoba de vară perfectă, din care să nu lipsească piesele tari, piesele la modă, dar care să poată fi asociate cu succes în diferite combinații stilistice.

tinute casual pentru vara

Articole vestimentare ce se poartă în această vară

Fustele midi sunt piese de rezistență atunci când vorbim de articole vestimentare ce se poartă în această vară. Fie că optăm pentru fuste midi plisate, fie că optăm pentru fuste midi fără pliuri, cu imprimeuri sau într-o singură nuanță, pot fi accesorizate foarte ușor și integrate în diferite ținute care se poartă în această vară cu succes.

Fusta-pantalon reprezintă o piesă vestimentară ce se poartă în această vară, fiind un articol de îmbrăcăminte care permite pielii să respire, lucru foarte important. Fusta-pantalon poate fi accesorizată foarte ușor, creând ținute de efect atât pentru timpul zilei, cât și pentru perioada serii, chiar și pentru evenimente, dacă optăm pentru pantalonul potrivit.

Rochiile midi fac parte din categoria articolelor vestimentare ce se poartă în această vară, fiind potrivite atât pentru birou, cât și pentru un street style. Accesorizarea potrivită este foarte importantă pentru a scoate din anonimat o rochie midi simplă sau a o duce într-o zonă extravagantă. Un truc pentru accesorizare constă în purtarea ochelarilor tip cat eye, care vă vor duce într-o zonă stilistică aparte și vă vor conferi un plus de rafinament.

Jeanșii boyfriend/mom-fit sunt articole importante de avut în vedere în rândul celor ce se poartă în această vară, putând fi combinați atât în obținerea unor ținute office potrivite, cât și pentru o plimbare propriu-zisă în parc sau la o terasă.

Costumul de influență optzecistă este o piesă de rezistență pentru această vară, fiind potrivit pentru femeile cu un caracter puternic, tocmai datorită croiului masculin al acestuia. Un costum de influență optzecistă este o piesă ce se poartă în această vară pentru a crea o ținută perfect stilizată pentru birou.

Pantalonii cullote largi fac parte din categoria articolelor ce se poartă în această vară, fiind ideali pentru birou și nu numai, ușor de accesorizat și care vă vor scoate în evidență silueta tocmai datorită faptului că sunt croiți cu talie înaltă.

tinute pentru vara

Culori ce se poartă în această vară

Culori ce se poarta in aceasta vara

Cromatica pentru ținutele noastre s-a schimbat în ceea ce privește sezonul cald al anului 2019, motiv pentru care culorile ce se poartă în această vară cu siguranță vă vor face cu ochiul.

Roșu-portocaliu este o culoare puternică ce se poartă în această vară. Tot în nuanțele de roșu trebuie să adăugăm Juster red.

Portocaliu este una dintre culorile ce se poartă în această vară, optându-se pentru culoarea portocalei în mod special.

Living Coral, Sweet lilac și Pink Peacock sunt trei nuanțe de roz ce se poartă în această vară. Avem pe de o parte o culoare calde, plăcute, care inspiră finețe, iar de cealaltă parte stă o culoare puternică ce vă oferă posibilitatea afirmării.

Galben-verzui și Terrarium moss, din nou două culori ce se află la poli opuși, dar situându-se în cromatica ce se poartă în această vară.

În privința nuanțelor de galben, Mango Mojito și Aspen Gold sunt cele ce se poartă în această vară cu succes, una fiind mai intensă, iar cealaltă, mai temperată, dar amândouă de un efect deosebit.

Albastru electric este o culoare ce nu poate lipsi din garderoba dumneavoastră pentru această vară.

Maro se înscrie, de asemenea, pe lista culorilor ce se poartă în această vară.

 • Imprimeuri la modă

La capitolul imprimeuri ce se poartă în această vară trebuie să avem în vedere o serie care au devenit esențiale pentru a ține pasul cu tendințele fashion. Le avem în vedere pe următoarele:

 • Imprimeuri geometrice;
 • Animal print;
 • Carouri (cu precădere cele infinitezimale);
 • Combinație de dungi cu imprimeuri florale;
 • Dungile supradimensionate;
 • Imprimeul floral.

Accesorii ce se poartă în această vară

Accesorii ce se poarta in aceasta vara

Nu putem face abstracție de accesorii atunci când vorbim despre articole ce se poartă în această vară, pentru că ele ne scot, în cele mai multe cazuri, din anonimat și ne conferă un touch esențial pentru ținuta noastră. Totuși, trebuie să alegem accesorii ce se poartă în această vară, pentru a fi în pas cu moda din cap până în picioare. Astfel, trebuie să avem în vedere următoarele accesorii:

 • Cerceii cu ciucuri sunt un must-have al acestei veri, așa că dacă nu ai o pereche, ar fi bine să îți iei, mai ales într-o nuanță puternică prin care poți contrasta orice ținută.
 • Gențile din paie sunt foarte actuale și nu ne referim doar la ținute de plajă în care să le integrăm. Acestea pot fi purtate cu succes și într-un street style, de pildă.
 • Pălăriile cu boruri largi sunt accesorii ce se poartă în această vară și care ne feresc în același timp și de razele soarelui (dublu avantaj, deci).
 • Sandalele cu toc gros sunt un accesoriu care nu îți poate lipsi, mai ales pentru că poate fi purtat în multe combinații, de la jeanși la rochii, fără a da greș.
 • Borsetele nu ar trebui să îți lipsească din garderobă în această vară, deoarece continuă să se afle în tendințe.
 • Ochelarii de soare sunt, de asemenea, nelipsiți din „sertarul” cu accesorii al oricărei femei însă nu sunt încă la modă toate ramele. Cele ce se poartă în această vară sunt ramele cat eye, care vor da un plus vintage și actual în același timp fiecărei ținute pe care o vei adopta…

Sperăm că informațiile îți vor fi de ajutor, astfel încât să îți creezi ținutele pentru această vară în funcție de trend, de ceea ce dictează legile modei.  Așadar, alege produse ce se poartă în acestă vară, de la haine la accesorii și, inclusiv, la imprimeurile care sunt în vogă! Alege articolele cu stil pentru a te afla în tendințe!

tinute vara

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies