Home Stiri mondene Ce spune Carmen de la Sălciua despre acuzațiile că a făcut videochat! Răspunsul ei este uluitor

Ce spune Carmen de la Sălciua despre acuzațiile că a făcut videochat! Răspunsul ei este uluitor

de negriuelena

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică de petrecere, piesele sale ajungând rapid în trending, unde stau mult timp.

Deoarece menține o legătură strânsă cu fanii săi în mediul online și este cunoscută pentru transparența de care dă dovadă atât în carieră, cât și pe planul personal, artista oferă frecvent răspunsuri la întrebările acestora.

De curând, a fost întrebată dacă este adevărat sau nu că a făcut videochat până să devină cunoscută, iar răspunsul pe care l-a dat a fost uluitor, întrucât nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea replică.

„Nici dacă ar spune președintele nu aveți voie să credeți așa ceva!!!!”, a răspuns vehement Carmen de la Sălciua.

Puține persoane cunosc faptul că s-a luptat cu sărăcia pe când era adolescentă, cu greu putând să își termine liceul, din cauza problemelor financiare.

Cu toate acestea, nu s-a dat bătută, ci a luptat pentru a reuși în viață și a crezut cu putere în visul său de a deveni cântăreață cunoscută.

„Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveștile acelor artiști care au pornit de la, practic, nimic și au ajuns la Totul! Cam așa a fost și la mine.

Doar că eu am visat atât de tare să ajung cântăreață, încât nimeni nu îmi putea lua visul ăsta… nu aveam o bază, nu aveam posibilități, dar aveam visul și credința!

Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzică, cel din Alba Iulia, unde mă străduiam și mă luptam să fiu printre cei mai buni”, a declarat Carmen de la Sălciua în urmă cu ceva vreme.

„După terminarea liceului, mi-am găsit o formație de băieți tineri cu care am început să cânt la nunți, la petreceri…

A durat mult până să îmi construiesc acest nume, e greu, lumea e plină de compromisuri, dar eu sunt mândră ca nu am făcut niciun compromis și am așteptat cuminte ca Dumnezeu să se ocupe de evoluția mea!”, a adăugat aceasta.

Surse: playtech.ro, spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies