Home Stiri mondene Ce spune Florin Piersic despre scandalul în care e implicat după ce a apărut într-un filmuleț cu Pomohaci

Ce spune Florin Piersic despre scandalul în care e implicat după ce a apărut într-un filmuleț cu Pomohaci

de negriuelena

De curând, Florin Piersic a apărut în fotografii și într-o înregistrare video alături de fostul preot Cristian Pomohaci, fapt care a stârnit un val de critici la adresa marelui actor.

Fanii au ținut să îi amintească lui Florin Piersic despre controversele care există la adresa lui Pomohaci, fiind revoltați că a acceptat să apară alături de acesta, că ar fi prieteni buni și, mai mult, că ar părea băut în acel material.

Florin Piersic susține că nu a refuzat niciodată pe cineva care a dorit să se fotografieze sau filmeze alături de cineva care îl admiră pentru cariera sa.

Actorul este de părere că nu se cade să refuze dreptul fanilor de a avea o amintire cu el și a transmis un mesaj acid prin intermediul contului său de Facebook tuturor celor care îl critică și a punctat faptul că nu consumase alcool.

„Sunteți ca niște hiene, disperați să răspândiți vești că sunt bolnav, eventual că sunt pe moarte. Sunteți în criză de subiecte de senzație?!

Să vă fie rușine vă spun celor ce nu știți ce să mai speculați, să mă puneți la zid! Și asta de ce? Pentru că găsiți fraieri care să «pună botul». Nu mai aveți nimic sfânt pe lume!”, a scris Florin Piersic.

„Aflu de prin ziare că sunt fotografii și o filmare cu mine și Pomohaci, că suntem nu numai buni prieteni «de spriț», ci sunt un membru al familiei lor și tot așa.

Mai întâi de toate, eu n-am fost prieten «de spriț» cu nimeni. N-am avut chestiile astea cu sprițul și cu restaurantele și asta vă pot spune toți colegii mei, care mai sunt în viață.

Nu cred că în toată viața mea am băut mai mult de cinci sticle cu vin. În al doilea rând, pe Pomohaci l-am întâlnit atunci pentru prima dată și cred și ultima.

De unde până unde «mare prietenie»?!”, a mai scris marele actor…

Sursa: stirimondene.fanatik.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!