Home Compatibilitate zodii Ce stare au de obicei zodiile: Săgetătorii mereu vor fi hotărâți și încăpățânați

Ce stare au de obicei zodiile: Săgetătorii mereu vor fi hotărâți și încăpățânați

de Clair
Ce stare au de obicei zodiile

Unii dintre noi suntem liniștiți, calculați, iar alții nu își pot stăpâni comportamentul, confruntându-se cu stări oscilante. Schimbările de dispoziție pot fi adeseori deranjante pentru cei din jur. Cu toate că unora dintre noi ne este foarte ușor să disimulăm anumite reacții, altora acest lucru le este imposibil, expresivitatea fiind cauza principală care îi poate da de gol.

Iată cu ce stări se confruntă de obicei zodiile!

Berbec

Berbecii vor fi mereu agitați, întotdeauna gata de acțiune și foarte entuziasmați în orice fac. Vor să-și depășească limitele și se simt plini de energie atunci când vine vorba să experimenteze ceva nou. Nu se lasă pradă leneviei sau stărilor de anxietate care îi trag înapoi. Din acest motiv, pozitivitatea și energia sunt caracteristicile definitorii pentru un Berbec.

Taur

Taurii se simt puternici, iar stările lor pot fi oscilante, de la agonie la extaz și invers. Cu toate acestea, nu se exteriorizează niciodată. Vor fi mereu secretoși și își vor ascunde cât mai bine suferințele. Preferă să apară zâmbind, să adopte o atitudine de învingători în loc să își exprime suferințele și să aștepte consolări.

Gemeni

Gemenii sunt extrem de instabili, niciodată nu vor ști ce își doresc sau ce le lipsește și mereu vor fi nemulțumiți. Cu toate acestea, afișează o atitudine veselă, prietenoasă, sunt glumeți adeseori și se pricep de minune să-i facă fericiți pe cei din jur. Sunt sociabili, îndrăzneței, iar spontaneitatea este caracteristica definitorie a atitudinii Gemenilor.

Rac

Racii se simt uneori singuri, triști, izolați și le place această stare de suferință. Fiind niște firi sensibile, le este destul de dificil să depășească aceste stări. Au nevoie de foarte mare atenție și de companie permanent. Se implică foarte rapid în relații și acesta este motivul stărilor de suferință permanente, deoarece adeseori dau greș față de cei din jur și sunt răniți.

Leu

Leului îi place să emane putere, inteligență și superioritate. Este mereu pozitiv, vesel și excentric. Are nevoie de atenție și afecțiune excesivă, iar dacă le primește, starea lui va fi una euforică și radiantă.

Fecioară

Fecioarele sunt timide și echilibrate, nu cad în extreme diferite și își păstrează un comportament adecvat cu cei din jur. Nu doresc să deranjeze, sunt foarte docile și serioase și se adaptează ușor oricărei situații. Astfel, starea unei Fecioare îți va face bine, deoarece știe cum să se plieze după nevoile tale.

Balanță

Balanțelor le place corectitudinea. Astfel, în orice acțiune își propun țin cont de toți cei din jur și acționează prudent. Sunt mereu cu zâmbetul pe buze, creative și își doresc să facă cât mai multe persoane mulțumite și fericite.

Scorpion

Scorpionii sunt excentrici și explozivi. Starea lor va fi determinată de cei din jur, nu au o stabilitate și nici nu doresc să se controleze. Dau frâu liber sentimentelor și acțiunilor.

Săgetător

Săgetătorii mereu vor fi hotărâți și încăpățânați. Astfel, toate acțiunile lor se vor concretiza într-un câștig sau într-o oportunitate. Nu pierd timpul și sunt mereu perseverenți.

Capricorn

Capricornii vor fi mereu dominați de o stare de productivitate. Nu le place să piardă timpul și vor mereu să creeze ceva.

Vărsător

Vărsătorii au nevoie de libertate, iar atunci când nu o primesc, se simt inconfortabil. Le place să-și planifice lucrurile singuri, iar independența îi face fericiți…

Pești

Peștii empatizează cu cei din jur, în special cu cei apropiați. Sunt rareori supărați și nu își doresc să le strice starea celor din jur cu problemele lor, astfel că aceștia sunt o companie plăcută.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..