Home Compatibilitate zodii Ce trebuie să faci ca să fii soția perfectă în funcție de zodie

Ce trebuie să faci ca să fii soția perfectă în funcție de zodie

de Clair

Te întrebi ce spune zodia ta despre potențialul tău de a fi o soție perfectă? Află cum să te folosești de caracterul tău zodiacal pentru a avea o viață conjugală de succes!

Berbec (21 martie- 20 aprilie)

Încearcă să echilibrezi cât de bine balanța dintre a fi un liderul responsabil și copilul fascinat de aventură. Ambele roluri vor fi jucate perfect de soția Berbec. Sinceritatea și transparența sunt cele două concepte după care ar trebui să-ți ghidezi mariajul.

Taur (21 aprilie- 20 mai)

Loialitatea și afecțiunea oferite necondiționat vor fi calea sigură spre o viață conjugală împlinită. Încearcă să nu cheltuiești mai mult decât îți permite buzunarul și încearcă să renunți la încăpățânare, o trăsătură nelipsită din caracterul unei soții Taur.

Gemeni (21 mai- 21 iunie)

Conversația este cheia succesului într-un mariaj cu o soție Gemeni. Spiritul tău independent și tendința de a-ți schimba emoțiile mai ceva ca vremea ar putea reprezenta un obstacol pentru fericirea conjugală, în cazul în care acestea nu sunt atent discutate de cei doi parteneri.

Rac (22 iunie- 22 iulie)

Devotamentul și iubirea necondiționată sunt emoțiile care caracterizează o soție Rac. Deși afecțiunea nesfârșită pe care i-o oferi soțului tău este mai mult decât bine-venită, uneori aceasta te poate face să devii nesigură pe tine însăți. În momente ca acestea amintește-ți că, orice s-ar întâmpla, jurămintele voastre au fost și încă sunt sincere și de neîncălcat.

Leu (23 iulie- 22 august)

Soția Leu este, probabil, cea mai dorită dintre nativele tuturor zodiilor. Puterea ta de dominanță și senzualitate îți vor duce, cu siguranță, partenerul în al nouălea cer. Cu toate acestea, mai lasă-l și pe el să poarte pantalonii în casă din când în când.

Fecioară (23 august- 22 septembrie)

Soția Fecioară știe cum să echilibreze la perfecție emoțiile și raționalitatea. Continuă să aduci un strop de distracție, umor și optimism, precum ai făcut până acum în viață, iar mariajul tău se va dovedi la fel de reușit!

Balanță (23 septembrie- 22 octombrie)

O romantică incurabilă este descrierea perfectă pentru soția Balanță. Nu te sfii să îți transpui personalitatea amuzantă și charismatică în viața conjugală, lucru care îl va bucura nespus pe partenerul tău.

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Viața nu e niciodată plictisitoare cu o soție Scorpion. Încearcă totuși să nu te lași acaparată de voința puternică de care dai dovadă, deoarece aceasta poate aduce probleme în viața conjugală.

Săgetător (22 noiembrie- 20 decembrie)

Soția Săgetător caută mai mult un prieten în partenerul ei, nu un simplu interes romantic. Încetează să te mai simți restricționată de legătura emoțională pe care ți-o oferă o căsnicie, deoarece libertatea ta nu poate fi pusă în pericol de un simplu inel.

Capricorn (21 decembrie- 19 ianuarie)

Se spune că soțiile Capricorn se comportă excepțional atât în public, cât și în dormitor. Singura plângere la adresa acestora pare să fie tendința lor de a lăsa pe mâine ce pot face azi. Încearcă să găsești un echilibru mulțumitor între distracție și responsabilități.

Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie)

Soția Vărsător este cea mai bună prietenă a soțului ei. Cu toate acestea, monotonia este un lucru pe care aceasta nu-l suportă. Evită să lași impulsivitatea să ia decizii pripite în locul tău, iar viața ta conjugală se va dovedi mai lină decât o plimbare cu barca într-o zi însorită…

Pești (19 februarie- 20 martie)

Loială, de încredere și inteligentă sunt calitățile definitorii pentru o soție Pești. Renunță la timiditate și, mai ales, la schimbările bruște de atitudine, iar acest parteneriat pe viață se va dovedi mai mult decât mulțumitor!

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..