Home Compatibilitate zodii Ce zodie este sufletul tău pereche? Berbecul are o legătură minunată cu un Leu

Ce zodie este sufletul tău pereche? Berbecul are o legătură minunată cu un Leu

de Arseni Ana
Ce zodie este sufletul tau pereche

Te simţi singură de un timp şi simţi că nimeni nu ţi se potriveşte. Nu ştii ce să alegi, dar îţi doreşti pe cineva cu care să pornești la drum. Dragostea vine de unde nu te aştepţi: Scorpionii au parte de surprize mari, Gemenii îşi găsesc parteneri pentru noile aventuri, iar Capricornii primesc liniştea de care au nevoie.

Horoscop dragoste – Berbec

Ai tendinţa să investeşti prea mult în propria persoană şi adesea îţi laşi sentimentele pe locul al doilea. Ar fi cazul sa te gândeşti şi la viaţa sentimentală, să laşi în urmă orgoliul şi să pornești pe tărâmul dragostei. Poţi forma cu adevărat o legătură minunată cu un Leu, doar dacă aveţi răbdare unul cu celălalt şi vă oferiți timp. Fiecare trebuie să aibă momentele lui în care să domine, de aceea trebuie să laşi garda jos şi să dai frâu liber sentimentelor.

Horoscop dragoste – Taur

Gelozia te caracterizează în toate relaţiile pe care le ai cu cei din jurul tău, dar mai ales atunci când vine vorba de dragoste. Parcă nimic nu îţi oferă încredere şi pui la îndoială tot ce spune partenerul, uitând de nevoile sale şi de faptul că are dreptul la puţin timp liber cu prietenii. Cel mai bine te potriveşti cu un partener în zodia Balanţă. El îţi va oferi atât de multe dovezi de iubire, încât vei reuşi să guști dragostea adevărată.

Horoscop dragoste – Gemeni

Eşti o fire vulcanică şi dornică de noi aventuri. Îţi place să descoperi lumea înconjurătoare şi nu spui pas provocărilor noi. Ai nevoie alături de tine de un partener cu care să împărtășești aceste sentimente, la braţul căruia să explorezi şi să te simţi împlinită. Lângă un Săgetător vei reuşi să faci tot ceea ce îţi doreşti şi nimic nu va sta în calea voastră. Fii gata de peripeții noi pe care, de această dată, nu ai cum să le ratezi!

Horoscop dragoste – Rac

Îţi place să domini relaţia şi crezi cu tărie că eşti o expertă în dragoste. Ai vrea ca toate deciziile să îţi aparțină şi să controlezi totul. De cele mai multe ori realizezi că ar trebui să iei o pauză şi astrele spun că sufletul tău s-ar simţi acasă lângă un partener în zodia Fecioară. Fiind o fire calmă, te va ajuta să vezi dincolo de bariere, să înţelegi că dragostea nu este ceva superficial şi că aceasta se împarte întotdeauna la doi. El este sufletul tău pereche.

Horoscop dragoste – Leu

Eşti tot timpul aranjată, îţi place să fii la modă şi să porţi accesorii care te pun în valoare. Îţi doreşti alături un bărbat puternic, în prezenţa căruia să te simţi cea mai frumoasă şi să formați un cuplu de milioane. Bărbatul Capricorn nu te va dezamăgi, te va trata regește şi te va surprinde cu bijuterii alese. Cu siguranţă te vei simţi o prințesă alături de el!

Horoscop dragoste – Fecioară

Preferi adesea să te retragi în locuri liniștite şi să citești un roman bun însă de ceva vreme simţi că ai avea nevoie de un partener cu care să împărtășești cele mai interesante pasaje, cu care să visezi şi alături de care să te refugiezi în natură. Între tine şi un Rac s-ar putea forma o legătură foarte sinceră bazată pe sentimente reale şi lipsite de interes. Veţi porni agale pe tărâmul poveștilor până veţi uita de realitate.

Horoscop dragoste – Balanţă

Eşti mai tot timpul calmă şi pe punctul de a sări în ajutorul celor din jur. Îţi ceri iertare atunci când greșești şi îţi asumi vina, iar tot ceea ce faci este pentru binele relației. Cu un Berbec lângă tine viaţa va fi plină de peripeții. El te va domina, iar ţie îţi place acest lucru. Să nu treci cu vederea o posibila relaţie cu acest partener, pentru că s-ar putea să ratezi marea dragoste!

Horoscop dragoste – Scorpion

Ai visat tot timpul la o dragoste ca în filme şi trăieşti cu speranța că, într-o zi, va apărea prinţul mult visat. Deşi pare greu de crezut, sufletul tău pereche este un Scorpion. Doar cu el vei reuşi să ajungi pe cele mai înalte culmi, să descoperi cele mai ascunse poteci ale dragostei şi să înţelegi că poveștile de iubire nu se află doar în cărţi. Lasă temerile şi fii pregătită să simţi lucruri greu de imaginat! Da, poate fi real!

Horoscop dragoste – Săgetător

Eşti o persoană plină de optimism. Îţi place să socializezi, iar gaşca ta de prieteni înseamnă enorm pentru tine. Simţi că nu vei găsi pe cineva care să se integreze printre ai tăi, dar horoscopul îţi transmite că în prezenţa unui Taur te vei simţi cel mai bine. Vei putea să fii la fel de liberă, dezinvoltă, să petreci în acelaşi timp momente frumoase cu partenerul de viaţă şi cu prietenii.

Horoscop dragoste – Capricorn

Te simţi obosită, iar sarcinile de la locul de muncă îţi dau bătăi de cap. Crezi că ceva lipseşte din viaţa ta, iar golul pe care îl simţi poate fi umplut de un bărbat în zodia Peşti, care te va ajuta să te relaxezi şi te va ajuta să treci peste momentele de cumpănă. Te gândeşti că nu va fi uşor, dar astrele te îndeamnă să crezi în aceasta compatibilitate şi să laşi o parte din griji celui care te va susţine necondiționat.

Horoscop dragoste – Vărsător

Ţi-ai dorit să ai o carieră de succes şi un partener alături de care să construiești lucruri măreţe. Îţi spunem că norocul e de partea ta şi că sufletul tău pereche este nativul din Gemeni. Doar împreună veţi pune bazele unei afaceri uimitoare şi vă veţi simţi împliniți. Veţi gândi ca un întreg, iar asta vă va ajuta să progresați pe zi ce trece. Acceptă provocările din viaţa ta, pentru că acum ai cu cine să le înfrunţi!

Horoscop dragoste –  Peşti

Te gândeşti de două ori înainte de a lua o decizie şi crezi că fiecare pas trebuie măsurat cu atenţie. Tot ce ai nevoie este de un partener Vărsător şi astrele spun că va fi „dragoste la prima vedere”. Spiritul său tolerant te va ajuta să te simţi bine în propria piele şi, mai mult de atât, vei realiza alături de el de ce nu au funcționat celelalte relaţii. Iubirea bate la uşă…

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..