Home Compatibilitate zodii Cea mai frumoasă trăsătură în funcție de zodie

Cea mai frumoasă trăsătură în funcție de zodie

de Clair
Cea mai frumoasa trasatura in functie de zodie

Fiecare zodie este specială în felul ei și fiecare nativă are ceva doar al său. Așadar, iată care este cea mai frumoasă trăsătură a fiecărei zodii!

Berbec

Berbecul are trăsături ascuțite, iar acest lucru îi înnebunește pe bărbați. Sprâncenele, nasul și maxilarul sunt cele trei trăsături ale nativelor care reușesc să îi facă pe bărbați să întoarcă mereu capul după ele.

Nativele Berbec se bucură de o față armonioasă și nu au nevoie de nimic altceva pentru a-și evidenția frumusețea.

Taur

Gâtul este cea mai frumoasă parte a corpului Taurilor. Acesta este lung și îi oferă nativei un plus de rafinament și eleganță.

Acest lucru îi face pe bărbați să o dorească foarte mult. Nativele Taur ies foarte ușor în evidență și nici nu trebuie să încerce prea mult asta.

Gemeni

Tenul este atuul lor principal. Fața lor este una angelică, iar acest lucru le conferă o notă de finețe și drăgălășenie, fiind asociate cu inocența.

Niciun bărbat nu poate rezista unui chip de înger.

Rac

Nativele Rac sunt norocoasele zodiacului, deoarece pot mânca orice și tot vor avea un abdomen de invidiat.

Toți bărbații întorc capul după ele, mai ales dacă sunt la plajă, deoarece abdomenul lor le ajută să iasă cel mai mult în evidență.

Leu

Podoaba capilară este trăsătura cea mai apreciată a nativelor Leu. Părul lor lung și bogat le scoate în evidență trăsăturile de feline și mai toți bărbații preferă femeile cu un păr ca al lui Rapunzel.

Talentul lor de a-și face fel de fel de coafuri le ajută să își scoată această trăsătură în evidență și mai mult.

Fecioară

Pielea lucioasă și catifelată a nativelor Fecioară este cea mai râvnită trăsătură fizică a lor. Știu cum să aibă grijă de ele însele, iar cea mai mare atenție o acordă pielii.

Nici nu este de mirare de ce au cea mai frumoasă piele din tot zodiacul.

Balanță

Formele lor stârnesc admirația și fantezia oricărui bărbat. Au un corp de invidiat, iar acest lucru le ajută foarte mult să iasă în evidență în rândul sexului opus.

Nici nu trebuie să facă mai mult pentru a le atrage atenția. Este suficient să treacă pe lângă ei.

Scorpion

Nimeni nu are buzele unui Scorpion. Niciun bărbat nu poate rezista impulsului de a săruta aceste native. Forma și perfecțiunea lor sunt greu de descris în cuvinte și reușesc să atragă atenția unui bărbat cât ai clipi.

Buzele sunt cea mai frumoasă trăsătură a celor din zodia Scorpion.

Săgetător

Ochii femeii Săgetător îi poartă pe bărbați pe culmele visării. Indiferent de culoarea lor, au o strălucire aparte și emană mult mister, iar acest lucru este adorat de către bărbați.

O singură privire este suficientă pentru a-i face să se îndrăgostească.

Capricorn

Picioarele sunt cea mai frumoasă trăsătură a acestor native. Bărbații iubesc picioarele înalte și subțiri, iar femeile Capricorn exact asta le oferă.

Această trăsătură a lor este de invidiat, iar orice bărbat întoarce capul după aceste native. Este foarte greu să nu le fie remarcate picioarele, iar bărbații le adoră.

Vărsător

În ceea ce le privește pe nativele Vărsător, mâinile lor sunt cele mai frumoase. Finețea, rafinamentul și feminitatea pe care le emană mâinile lasă cu gura căscată orice bărbat.

Pe lângă asta, nativele Vărsător și gesticulează foarte mult, iar acest lucru le pune în evidență această parte a corpului atât de râvnită de bărbați.

Pești

Nativele Pești se bucură de cele mai frumoase brațe. Lungi, subțiri și foarte bine lucrate, brațele acestor native impresionează absolut orice bărbat…

Acestea merg foarte bine și cu postura lor impunătoare, iar acest lucru le ajută să iasă și mai mult în evidență.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..