Home Stiri mondene Cea mai nouă concurentă de la „Puterea Dragostei”, Andra Volos, s-a transformat total după operațiile estetice! Cum arăta înainte

Cea mai nouă concurentă de la „Puterea Dragostei”, Andra Volos, s-a transformat total după operațiile estetice! Cum arăta înainte

de negriuelena

Andra Volos este noua concurentă de la Puterea Dragostei și cu siguranță atrage atenția tuturor prin frumusețea sa și deoarece are trupul ca al unei zeițe.

Aceasta îi va lua locul Biei în emisiunea Puterea Dragostei, fanii împărțindu-se în două: cei care nu doresc să plece Bia, precum și cei care o susțin pe Andra și vor să vadă ce va urma.

Frumoasa româncă arată acum ca o divă, este model și vlogger destul de cunoscut, în special în Italia, unde a locuit mai mulți ani.

Șatena s-a transformat într-o adevărată bombă sexy în urma intervențiilor estetice.

Aceasta adoră călătoriile în destinații de lux, unde pozează provocator, precum și hainele de firmă, după cum reiese și din imaginile pe care le încarcă pe contul său de Instagram, acolo unde are peste 70.000 de urmăritori.

Puține persoane cunosc însă cum arăta Andra Volos înainte de a apela la medicii esteticieni. În urmă cu patru ani, aceasta avea un look complet diferit, fiind de nerecunoscut.

Acum patru ani, înainte să își facă operații estetice, Andra Volos arăta ca o fată obișnuită, nu avea formele voluptuoase pe care acum și le pune în evidență în ținute extrem de incitante.

Buzele sale erau și ele mult mai subțiri, semn că s-a intervenit și la nivelul lor, deoarece acum le are senzuale și pline.

Este mai mult decât evident că Andra Volos, noua concurentă de la Puterea Dragostei, a recurs la mărirea sânilor și a buzelor…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies