Home Stiri mondene Cea mai recentă fiță! Bianca Drăgușanu își îngrijește părul folosind CAVIAR

Cea mai recentă fiță! Bianca Drăgușanu își îngrijește părul folosind CAVIAR

de negriuelena

Bianca Drăgușanu este, fără îndoială, o femeie care stârnește imaginația bărbaților prin felul în care arată, iar pentru acest lucru investește foarte mult în privința propriei imagini, făcând des schimbări și apelând la tot felul de metode de întreținere, care mai de care mai speciale și selecte.

Pentru a fi mulțumită de sine și a străluci în ochii tuturor, aceasta face o mulțime de sacrificii și cheltuieli, încercând cele mai recente apariții în materie de cosmetice și produse inovatoare de înfrumusețare. Aceasta nu se uită la bani nici în privința articolelor vestimentare, nici a produselor cosmetice, răsfățându-se cu tot ce își dorește, întrucât bugetul îi permite satisfacerea oricărui capriciu.

Una dintre aceste inovații o reprezintă un tratament pe bază de caviar, lansat recent pe piață sub formă de fiole, pe care vedeta s-a arătat extrem de încântată să îl încerce și, după cum putem observa, este și mulțumită de rezultatele pe care i le oferă. Bianca Drăgușanu investește în ce este mai scump, neluând în seamă măștile home-made tradiționale realizate din ingrediente accesibile oricui sau după rețetele din străbuni.

Aceasta preferă să evite ce este destinat femeilor „de rând”, optând pentru ultimele fițe în materie de beauty, produse și tratamente de lux ce depășesc cu mult posibiltățile financiare ale majorității femeilor.

Așadar, secretul frumuseții părului Biancăi Drăgușanu îl reprezintă acest tratament pe bază de caviar, despre care nu se cunoaște cât costă cu exactitate, fiind însă o certitudine faptul că este foarte costisitor, întrucât este bine cunoscut faptul că numai caviarul în sine nu se găsește oriunde, ci numai în anumite locuri, iar prețul lui este unul pe care nu și-l poate permite oricine…

Brandul de lux care fabrică acest produs ce are în compoziție caviarul și este destinat îngrijirii părului este, cel puțin până în prezent, disponibil doar în anumite saloane de cosmetică, având caracter exclusivist.

Sursa: radiosimplu.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies