Home Stiri mondene Cei trei bucătari de la „Chefi la cuțite” pleacă în Grecia pentru o nouă emisiune

Cei trei bucătari de la „Chefi la cuțite” pleacă în Grecia pentru o nouă emisiune

de Buinoschi Andreea

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu vor pleca într-o nouă aventură, tocmai pe tărâmurile grecești. Aceștia vor da startul unui nou proiect ce urmează să fie prezentat tot de Irina Fodor.

„Eu sunt obișnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar, dacă o combin și cu bucătăria… cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei, abia aștept să-i văd!”, a spus Sorin Bontea.

„Eu le-am tot vorbit colegilor mei despre călătorii, știu, deja, că sunt îndrăgostit de Grecia, așa că să gătesc și să văd cele mai frumoase insule grecești este, pentru mine, competiția perfectă”, a declarat și Cătălin Scărlătescu.

„Intrăm într-o competiție cu șanse egale. Pentru oamenii de acolo, suntem și noi niște concurenți, pentru că nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Așa că va trebui să luptăm pentru fiecare probă, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!”, a mărturisit și Florin Dumitrescu.

În urmă cu ceva timp, Irina Fodor a vorbit despre sentimentele copleșitoare prin care a trecut atunci când a ținut locul Ginei Pistol la Antena 1.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în «Asia Express», recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după «Chefi la cuțite» va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile.

Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia. Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți, iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o”, a spus soția lui Răzvan Fodor, potrivit celor de la spynews.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies