Home Compatibilitate zodii Cele mai toxice zodii și cum te poți proteja de răutățile lor

Cele mai toxice zodii și cum te poți proteja de răutățile lor

de Clair
Cele mai toxice zodii si cum te poti proteja de rautatile lor

Gemenii, pentru a obține ceea ce își doresc, sunt în stare de foarte multe lucruri, leii nu acceptă ca cineva să le spună atunci când greșesc, iar scorpionii se numără printre toxicii zodiacului, deoarece știu foarte bine cum să îi manipuleze pe cei din jur.

Berbec
Chiar dacă berbecii sunt destul de încăpățânați, iar acest lucru creează multe probleme la început, în cele din urmă, de dragul persoanelor apropiate, nativii vor ceda fără nicio problemă.

Taur
Taurii pot face ca lucrurile să meargă foarte bine, dar doar atunci când aceștia își doresc și atunci când persoana pe care o au alături este considerată ca fiind cea potrivită. Intuiția taurilor nu dă niciodată greș, deși pot părea a fi extrem de selectivi.

Gemeni
Gemenii sunt persoane foarte toxice din cauza faptului că, pentru a obține ceea ce își doresc, sunt în stare de foarte multe lucruri, inclusiv de a promite ceva ce nu vor face niciodată. Nativii au vorbele la ei mereu și, doar în acest fel, reușesc să-i câștige pe oameni alături de ei.

Rac
Racii sunt firi extrem de sensibile care nu ar putea face rău nimănui, dar care acționează doar atunci când se simt puși în pericol. Nativii sunt foarte atenți la modul în care se comportă cu cei din jur, deoarece nu ar putea ști că au făcut rău cuiva.

Leu
Leii sunt persoane toxice, deoarece trăiesc cu impresia că știu lucrurile mult mai bine decât oricine altcineva, indiferent de problema de care este vorba. Nativii impun celor din jur cum să reacționeze și ce să facă și nu acceptă ca cineva să le spună atunci când greșesc.

Fecioară
Fecioarele întâmpină anumite probleme în momentul în care îi lasă pe cei din jur să le controleze viața, deoarece nu sunt suficient de sigure pe propria persoană. Acest lucru le cauzează unele probleme nativilor, însă, în cele din urmă, reușesc să se dea pe brazdă.

Balanță
Balanțele sunt firi extrem de echilibrate și care, tocmai datorită acestui lucru, greșesc foarte rar. Nativii reușesc mereu să iasă la liman, tocmai pentru că știu foarte bine cum să gestioneze situațiile.

Scorpion
Scorpionii se numără printre toxicii zodiacului, deoarece știu foarte bine cum să îi manipuleze pe cei din jur și se folosesc de acest lucru, pentru a obține mereu ceea ce își doresc, indiferent de modul în care se vor comporta.

Săgetător
Săgetătorii au un singur defect și acela de a se enerva la culme în momentul în care cineva le spune ce să fac. Din fericire, nativii se liniștesc la fel de repede pe cât se aprind, iar conflictele nu durează foarte mult.

Capricorn
Capricornii deși par firi extrem de încăpățânate, fac orice pentru persoana dragă și pentru familie, lucru ce duce mereu la rezolvarea unor situații tensionate. Oricât de greu ar fi, în cele din urmă, nativii readuc armonia.

Vărsător
Vărsătorii sunt persoane toxice, deoarece, în familie, de cele mai multe ori, țin ascunse aspecte importante, pentru ca cei dragi să nu aibă pentru ce să îi critice. Nativii se prefac de multe ori, iar familia are o imagine falsă despre ei.

Pești
Peștii sunt persoane toxice, deoarece nu recunosc atunci când greșesc și mereu le dau peste nas celor care, deși spun adevărul, nu sunt în asentimentul lor…

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..