Home Stiri mondene Céline Dion, despre suferința prin care a trecut după decesul soțului: „Copiii au fost puterea mea”

Céline Dion, despre suferința prin care a trecut după decesul soțului: „Copiii au fost puterea mea”

de Arseni Ana

Pierderea soțului său, René Angélil, în 2016, din cauza cancerului la gât, a devastat-o complet pe Céline Dion, aceasta fiind una dintre cele mai mari drame prin care a trecut. Îndrăgita cântăreață în vârstă de 51 de ani a suferit enorm în acești trei ani.

Suferința a marcat-o profund pe faimoasa cântăreață, iar multă vreme nu a putut vorbi deschis despre ceea ce simțea. De curând, aceasta a oferit un interviu în care a recunoscut că a găsit în copiii ei forța de a merge mai departe. Aceasta are trei copii din căsnicia cu răposatul ei soț: René-Charles, Eddy și Nelson.

„Aş spune că mi-a luat trei ani pentru a-mi recăpăta pasiunea, puterea şi energia de a merge mai departe. (…) Ei (n.r.: copiii) au fost puterea mea. Toţi învaţă de acasă, au fost tot timpul cu mine”, a declarat Céline Dion.

Aceasta și-a reluat activitatea artistică, pregătindu-se să pornească în primul turneu muzical de când a avut loc decesul soțului său.

„Nu există o vârstă pentru a începe un proiect, un vis. Toţi ar trebui să aibă curajul şi voinţa de a începe ceva nou”, a mai spus cântăreața în cadrul aceluiași interviu…

René Angélil și Céline Dion au fost căsătoriți timp de 22 de ani. Diferența mare de vârstă, René fiind mai mare cu 27 de ani decât ea, nu a reprezentat o problemă pentru ei. Aceștia s-au cunoscut pe când Céline avea 12 ani și a participat la o audiție în Quebec, el fiind producător. Artista îl considera în acea perioadă un mentor. După ce aceasta a crescut, mai exact când împlinise 19 ani, cei doi au început o relație amoroasă. René avea la acea vreme 46 de ani. S-au căsătorit pe 17 decembrie 1994, iar de atunci au fost de nedespărțit până la decesul lui René. Céline l-a considerat și încă îl consideră dragostea vieții sale.

Surse: spynews.ro, b1.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies