Home Stiri mondene Cezar Ouatu s-a împăcat cu iubita: „Contează foarte mult să te reoglindeşti în persoana pe care o iubeşti”

Cezar Ouatu s-a împăcat cu iubita: „Contează foarte mult să te reoglindeşti în persoana pe care o iubeşti”

de negriuelena

După ce au trecut printr-o despărțire dureroasă, Cezar Ouatu și iubita sa, Andreea Vilău, au decis să își mai acorde încă o șansă, așadar s-au împăcat de curând.

Cei doi au lăsat în urmă supărările și neînțelegerile, dragostea a învins, iar acum sunt mai fericiți ca oricând, ba, mai mult, se gândesc să își întemeieze o familie mare. Artistul chiar a declarat că își dorește tripleți.

Fiind invitați la un eveniment monden care a avut loc recent, Cezar Ouatu a vorbit despre iubita sa și relația lor.

„Eu sunt foarte gelos pentru că este înconjurată de foarte multe domnișoare frumoase, nu… glumesc. Cred că asta ne-a unit şi ne-a legat, fără nicio chestie falsă sau.. şi ea este în zona artei. Eu numesc artă, ceea ce face ea este artă, nu este doar un job de rutină  şi ceea ce face ea are o responsabilitate extrem de frumoasă. Să înfrumusețeze tot ce înseamnă sexul frumos pentru că până acum, ca bărbat, am fost singurul machiat de ea şi cred că faptul că ea mă înţelege, îmi înţelege meseria şi eu la fel”, a declarat Cezar Ouatu.

„Contează foarte mult meseria, pentru că e o meserie diferită şi a ei şi a mea. (…) Contează foarte mult să te reoglindeşti în persoana pe care o iubeşti. Nu vreau să pară o chestie poetică, dar chiar mă reoglindesc de multe ori în ea, în sufletul ei”, a mărturisit acesta.

„Îmi este foarte bun prieten, complice şi ne înţelegem. Asta e important, să reuşim să depăşim anumite momente şi să iasă la liman ce e mai important, adică dragostea, care este importantă”, a mai spus Cezar Ouatu.

„Eu am zis la un moment dat că până la 40 de ani nu am copii, dar cred că am sămânţă bună şi voi face tripleţi. Nu ştiu ce să zic… Ştii cum e, ce vrea şi Dumnezeu, dar ce ne dorim şi noi…

Dacă avem un sufleţel, e cel mai important; şi ea este pregătită, şi eu sunt pregătit mai mult ca niciodată să îmi asum o familie şi din tot sufletul îţi spun că îmi doresc cu adevărat o familie, adică nu vreau să fiu siropos, dar îmi doresc o familie, le-am trăit pe toate şi îmi doresc să mă bucur de fiecare succes, de fiecare floare, de fiecare glorie cu familia mea, care în momentul de faţă o constituie Andreea, mama mea, fratele meu… foarte puţini”, a conchis artistul.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies